Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Политика за поверителност

Контрол

Контролът върху нас във връзка с личните данни се упражнява от Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД)

Адрес: София 1431, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15

Тел: + 359 2 915 35 18

Факс: + 359 2 915 35 25

Ел. поща: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Сайт: www.cpdp.bg

За нас

Собственик и администратор на сайта е юридическото лице НВ-стил ЕООД с адрес на седалище Република България, гр. Смолян, Ул Количе 3 и регистрация по ДДС с код BG201044471

Адресът на нашия сайт: https://pokrivalozakola.bg

За контакт:

Телефон: 0886 86 36 06

e-mail: office@pokrivalozakola.bg или използвайте формата за контакт.

Тази политика на поверителност се отнася за и е валидна само във връзка с този уеб сайт и не е валидна за никой друг уеб сайт или електронна услуга, предлагана от трети страни, както и за други сайтове, чийто линкове може да бъдат поставяни в този сайт.

 

Правно основание

Настоящата политика на личните данни се издава на основание на и в съответствие с Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите му актове, както и Общият регламент относно защитата на данните – ЕС 2016/679 (GDPR).

Какви лични данни събираме и защо

Ние използваме вашите лични данни, за да можем да изпратим стоката, която е поръчана на правилният адрес , както и  това е наше задължение от гледната точка на нашият статут като субект на българското, европейско и международно право, както и в защита на нашият законен интерес спрямо действащите правни норми.

Защита от спам и злонамерен достъп

Във връзка с защитата на нашият уеб сайт от злонамерен достъп, спам и други нежелани действия от потребители, използваме услугата reCAPTCHA от Google за проверка на легитимността на предоставените запитвания. За да разберете по-точно как, защо и къде тези данни биват предоставяни на Google, моля прочетете по-надолу в тази политика за защита на личните данни, под заглавие “С кого споделяме данните ви”. Вие изрично се съгласявате с това, когато използвате тези функционалности на сайта.

Форми за контакт

Когато използвате формата за контакт или формата за поръчка ,вие сте попитани да дадете съгласие за обработване на Вашите лични данни във връзка с Вашето запитване. На основание на Вашето съгласие, ние можем да съберем, съхраним и обработим данните свързани с Вашето запитване само за целите на отговора на запитването Ви и изпращането на съответният продукт, ако такъв е заявен.

Изпратените форми за контакт подлежат на проверка за спам посредством Google reCAPTCHA. Информацията за тази услуга описваме по-долу в тази политика, под заглавието “С кого споделяме данните ви”.

Поръчки

Когато направите поръчка, данните свързани с нея, като име, адрес, желани продукти, количества и други, се изпращат за обработка с цел изпълнение на доставката. Когато правите поръчка чрез нашия уеб сайт, вие сте попитани да дадете за съгласие за обработването на тези данни за изпълнението на тази цел. Данните за броя на закупените продукти може да бъде използван допълнително с цел следене на популярността на отделни продукти.

 

Обработка на аналитични данни

Измерването на посъщаевамостта на сайта се изпълнява от външни компании (Google Analytics). Ние не им предоставяме пряк достъп до личните данни, а използваме техни вградени решения, които анализират поведението на потребителите спрямо „бисквитки“ или анонимизирани IP адреси.

Google Analytics

Ние използваме услугата „Google Analytics“ за събиране и измерване на статистическа информация за поведението на посетителите в уеб сайта. Тази услуга е предоставена от трета страна, а именно Google LLC, 1600 Амфитеатър Паркуей, Маунтин Вю, Калифорния 94043, САЩ (‘Гугъл‘). Чрез нея може да бъде събирана информация като сайта, от който сте стигнали до нашият сайт, езика на браузъра ви, поведението ви в сайта, името на браузъра и други. Тази информация не следва да включва лични данни и не може да бъдете идентифициран като физическо или юридическо лице посредством нея.

Използваме тази услуга, за да получим информация за броя, вида и поведението на посетителите, които ползват нашият уеб сайт.

Може да се откажете от използването на вашите данни от Google Analytics посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on, която може да инсталирате във вашият браузър и да блокирате събирането на тази информация от ваша страна.

Съгласявайки се да ползвате услугите, предоставени от нашия уебсайт, вие се съгласявате за ползването от наша страна на тази услуга и декларирате, че ви е била дадена възможност да се откажете от събирането на тази информация, посредством гореспоменатият начин за отказ.

Употреба на „Бисквитки“

Ние можем да ползваме „бисквитки“, за да съберем определена нужна за функционалността на нашият уел сайт информация от потребителите на сайта.

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашето устройство, с цел извършването на определени функции – например отмяната от нуждата за повторно въвеждане на данни при определени страници. Някои бисквитки се изтриват автоматично, след като затворите браузъра си. Други остават на вашето устройство за по-дълги периоди от време или докато вие не ги изтриете. Имате право да отхвърлите свалянето на бисквитки, като откажете да дадете съгласие с тяхното сваляне. В допълнение, може да настроите браузъра си така, че автоматично да ги отхвърля, както и да изтрие вече съществуващи такива.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици.

Лица под 16 години

Ние не целим да събираме и не събираме, съхраняваме или обработване съзнателно данни, които могат да бъдат свързани с лица, ненавършили 16-годишна възраст.

Специални категории лични данни по GDPR

Ние не целим да събираме и не събираме, съхраняваме или обработваме съзнателно данни, които могат да бъдат определени като “специални категории” по GDPR, като данни свързани със сексуална ориентация, биометрични показатели, политически, религиозни или философски възгледи и други.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.
Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

С кого споделяме данните ви

Нашият хостинг провайдър, понастоящем SuperHosting.bg има физически достъп до данните на уеб сайта, включително потребителските данни, във връзка с предоставяните от тях към нас хостинг услуги. Ние не споделяме вашите данни с тях по никакви други причини.

Във връзка с контактни форми, форми за забравени пароли, администраторски панели и други специални страници и части от страниците, ние ползваме услугата reCAPTCHA, предоставена от Google LLC, 1600 Амфитеатър Паркуей, Маунтин Вю, Калифорния 94043, САЩ (‘Гугъл‘). Целта на тази функция бива да решава дали информацията и запитванията изпратени през гореспоменатите форми и панели се въвежда от истински човек или чрез нежелано автоматизирано въвеждане от бот програми. Услугата изплаща информация до Гугъл съгласно члес 6, секция 1F на GDPR, с основа нашият легитимен интерес за защита на нашият сайт от злонамерени потребители и злоупотреба с функционалността му.
Google LLC, със своята централа в САЩ, е сертифициран по рамката на Европейския Съюз и САЩ за защита на лични данни ‘Щит за неприкосновеност‘, която гарантира съблюдаването на нива за защита на лични данни, изисквани от Европейския Съюз.
С ползването на тази функционалност, вие изрично се съгласявате с изпращането на тези данни до Google LLC за изпълнение на тези цели.
След изпращането на горепосочената информация на Google, ние не съхраняваме и не обработваме други копия от информацията.
Политиката на поверителност на Google може да намерите на следният адрес: www.google.com/intl/de/policies/privacy
Ние не споделяме, продаваме, разкриваме или пренасочваме вашите данни към други трети страни, освен ако това не е необходимо за изпълнението на договор между нас или в изпълнение на правните ни задължения като субекти на българското, европейско и международно право.

Ние можем да разкрием информация, изискуема по съдебен ред или по друг законов начин или с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или предотвратяване на имуществени щети само тогава, когато това разкриване би било законосъобразно.

Колко дълго държим личните ви данни

Данните придобити посредством формите за контакт и направени поръчки се изтриват или анонимизират до 365 дни след получаването им, освен ако потребителят не е пожелал тяхното предсрочно изтриване.

Всички останали данни биват изтрити, след изпълняването на основанието, поради което са били събрани.

Вашите права над личните ви данни

Всички потребители на този уеб сайт могат да се възползват от пълните си права според българското и европейското законодателство – включващо правото за достъп до данни, право на преносимост на данни, право на корекция на данни и право на изтриване на данни (правото да бъдеш забравен) и други.

Също така можете да поискате да заличим или редактираме личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

За да подадете заявка за копие, редакция или изтриване на лични данни, моля изпратете писмо на нашият e-mail адрес: office@pokrivalozakola.bg

Всички запитвания свързани с правата на потребителите за достъп до, коригиране на или изтриване на личните им данни ще получат отговор в законоустановеният срок.

Как използваме вашите данни

Формите за контакт, попълнени от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам и злоупотреба.

Данните получени посредством формите на контакт използваме само с цел отговор на вашите запитвания.

Данните получени във връзка с администраторските страници ползваме с цел защита на нашите законни интереси от злоупотреба.

Данните получени посредством поръчките се използват с цел изпълнение на поръчките. Допълнително, данни за закупените продукти и техният брой могат да бъдат използвани с цел следене на популярността на продуктите в сайта.

Как защитаваме личните ви данни

Личните ви данни се защитават посредством ограничение на броя на лицата с достъп до тях. Единствено собственикът на уеб сайтът, хостинг компанията (понастоящем SuperHosting.bg) и свързани с нея лица или фирми, в качеството си на представители на хостинг услуга, имат достъп до данните.

Допълнително защитаваме данните на потребителите, като ползваме там където това е възможно и целесъобразно, 256-битово шифроване посредством SSL сертификат, което шифрова връзката между потребителят и нашият уеб сайт.

Изменение на политиката за поверителност

Тази политика за поверителност може да бъде изменяна едностранно, за което ние ще уведомим по подходящ начин всички потребители.
Вие се съгласявате, че всяко допълване и изменение по тази политика на личните данни ще има действие спрямо вас след горепосоченото уведомяване, ако не заявите в 7-дневен срок, че я отхвърляте.

Ако не се съгласявате с промените, може да прекратите отношенията си с нашият уеб сайт, без да дължите неустойка и да преустановите ползването и отношенията си с нашият уеб сайт.

Вие се съгласявате, че всички изявления свързани с изменението на тази политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани публично в крайната част на тази страница.

Тази политика на личните данни влиза в сила и е ефективна от: 26.03.2020г.