Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Покривало за кола против градушка

От: 110.00 лв.

Цена за размер М – 430x165x119 см: 110 лв

Цена за размер L – 480x177x119 см: 120 лв

Цена за размер XL – 530x177x119 см см: 130 лв

Цена за размер XXL – 570x203x119 см: 140 лв

Характеристики:

  • външен защитен слой с дебелина от 4 мм. EVA;
  • покриване на целия автомобил;
  • светлоотразителни ленти;
  • устойчивост на атмосферни влияния;
  • водоустойчив;
  • метало-усилени материали, абсорбиращи градушка;
  • въже за захващане на покривалото през средата на автомобила за отсрещния край;
  • чанта за съхранение.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2097Категория: Производител: Lampa
Покривало за кола против градушка
5 (100%) 1 гласа

Универсалното покривало защитава автомобила от градушка, чрез своето предпазно покритие за покрива.

Това покривало е изработено от метало-усилени материали, които могат да абсорбират шоковите удари от градушката. По този начин със защитното покривало могат да се предотвратят щетите, които нанася градушката. Въпреки това, необходимо е да се подчертае, че в зависимост от размера на градушката, не може да се гарантира избягването на повреда във всички случай. Покривалото е изработено от непромокаем полиестер, а външния предпазен пласт (4 мм EVA) представлява компресиран материал, наподобяващ гумения слой, от който са изработени някои подметки на маратонки.

* EVA (60% Goma EVA, 25% Poliester, 15% Polipropilen).

Обикновено силните градушки нанасят сериозни щети на паркираните на открито автомобили. Тези щети понякога е невъзможно да бъдат отстранени и колата често става неизползваема и с лош външен вид. Покривалото за кола против градушка може да ви спести всички тези неприятности. Когато го използвате като протектор на вашия автомобил, можете да сте напълно уверени, че колата е напълно защитена от градушка, когато дълго време е оставена на открито. Това покривало е произведено от висококачествени материали и може да ви служи дълго време без да промени качествата си. Поставя се много лесно на колата и защитава всички нейни части от ударите на ледените топчета. Сгъва се без проблем и може да се съхранява направо в багажника, като не заема много място.

Това покривало против градушка помага на предвидливите шофьори да си спестят неприятностите и запазва здравината и перфектния външен вид на колата. С него, винаги можете да бъдете спокойни за колата си, когато тя се намира на открито, особено ако е в райони, в които през лятото градушката е често явление – високи места, планини и специфични райони.

Покривалото винаги трябва да бъде в автомобила за да се използва точно, когато се наложи. Градушката вали интензивно и се появява неочаквано. Ето защо това покривало се поставя толкова лесно и само за няколко секунди колата ви ще бъде надеждно защитена.

Доверете са на високото качество на това покривало за кола против градушка и ще откриете един наистина искрен приятел на вашия автомобил. Ако пътувате интензивно и колата ви често е на открито, покривалото ще я защитава от всякакви неблагоприятни явления и дори от птичи екскременти, които се отстраняват много трудно. Покритието и ще бъде винаги в идеална форма и ще елиминирате вероятността за всякакви драскотини по автомобила.

С покривалото за кола против градушка си гарантирате спокойствието и представителността на автомобила си, което ще ви донесе комфорт и самочувствие.

Цвят

Сребрист

Размер

М – 430x165x119 см, L – 480x177x119 см, XL – 530x177x119 см, XXL – 570x203x119 см

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive