Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Покривало за кола, модел S

20.00 лв.

Покривало за кола – надеждна защита срещу замръзване на стъклата на вашия автомобил. Този модел е подходящ и срещу силните лъчи на слънцето, осигурява максимална защита за боята и сянка срещу нагряване. Комплектът включва протектори за страничните огледала.

Предлагаме ви практично и удобно покривало за кола модел S, което се поставя бързо и лесно на предното стъкло на автомобила, като предпазва и страничните огледала на колата със специални джобове-протектори. То служи за защита на колата от прах, дъжд, надраскване, слана и много други неблагоприятни фактори. Ако го използвате през зимата, предното стъкло няма да замръзва и няма да се налага да стържете лед рано сутрин.

Ще отстраните лесно и натрупалия се на предното стъкло сняг. Уверете се колко лесна и удобна е поръчката на това качествено покривало за кола, което е изработено от здрави, негниещи и непромокаеми материали. През лятото ще защитава автомобила от силните лъчи на слънцето и ще можете да използвате волана, веднага след като влезете в колата.

ОМРЪЗНА ЛИ ВИ ДА СТЪРЖЕТЕ ЗАМРАЗЕНИ СТЪКЛА?

ВИЖТЕ НЯКОЛКО НАИСТИНА ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА КУПИТЕ ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА – ВИЖ

Размер: 192х70 см.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0040Категория: Производител: Китай
Покривало за кола, модел S
4.4 (88%) 5 гласа

Покривало за предно стъкло на кола

Поръчайте чрез нашия сайт това покривало за кола и спестете ценно време и средства, пазарувайте модерно и станете притежател на качествен продукт, който ще ви служи дълго.

 

Размери:

192х70 см.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive