Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Автомобилно покривало размер XL

70.00 лв.

Характеристики

  • Цвят: сребрист
  • Размер: 325см x 150см x 50см
  • Предни и задни еластични подложки за сигурно монтиране
  • Водоустойчив – предпазва от сняг, замръзване и лед
  • Обхваща прозорците и тавана на автомобила
  • Защита от замърсители като прах, сокове и птичи изпражнения

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2094Категория: Производител: Китай
Автомобилно покривало размер XL
5 (100%) 2 гласа

Това покривало предпазва предното стъкло на Вашия автомобил от неблагоприятните атмосферни влияния. То  се поставя много лесно и удобно, посредством специални колани и се закрепва на предните гуми на автомобила. По този начин покривалото се фиксира здраво за колата. Независимо дали духа силен вятър, вали дъжд, сняг, суграшица или градушка, покривалото XL надеждно защитава колата от тези неблагоприятни условия. Това покривало се поставя винаги, когато има нужда от него. То помага особено ефективно при снеговалеж. Когато се постави на колата, много лесно навалелият сняг може да отстранен само с няколко движения.

Покривалото не позволява на снега и леда да достигне до най-уязвимите части на автомобила и да замръзне. По този начин се избягва постоянното търкане по стъклата с шпакла или обработката им с антизаледяващи препарати. Вие ще спестите много ценно време, особено сутрин, когато бързате за работа, а колата ви е затрупана от сняг. С няколко движения ще отстраните покривалото и съответно снега върху него, като няма да се наложи да се борите с часове със снега и леда. Страничните огледала, тавана и предното стъкло ще бъдат сухи и чисти и по този начин ще можете да използвате автомобила си веднага.

Покривалото XL е произведено от висококачествени материали и не се влияе от лед, ниски и високи температури и други подобни явления. То може да се използва при всякакви условия, през всеки сезон на годината. Сгъва се и се поставя лесно и бързо, а може да се съхранява направо в автомобила без да заема място в багажника на колата. Това го прави много необходим аксесоар, особено за скъпи автомобили, които престояват на открито дълго време. Въпреки това, покривалото е удачно и може да се използва за абсолютно всички типове и модели коли, без значение от възрастта и габаритите им. Спестете си много главоболия и грижи и използвайте колата си през всички сезони на годината с помощта на покривалото.

Цвят

сребрист

Размер

325см x 150см x 50см

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive