Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Автомобилно покривало размер M

59.00 лв.

Характеристики

  • Цвят: сребрист
  • Размер: 260см x 150см x 50см
  • Предни и задни еластични подложки за сигурно монтиране
  • Водоустойчив – предпазва от сняг, замръзване и лед
  • Обхваща прозорците и тавана на автомобила
  • Защита от замърсители като прах, сокове и птичи изпражнения

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2090Категория: Производител: Китай
Автомобилно покривало размер M
5 (100%) 2 гласа

Покривалото предлага добра защита за горната част на автомобила. Материалът, от който е изработено е водоустойчив и предпазва колата от замръзване, прах, слънчева светлина, дъжд, сок от дървета, птичи тор и сол. Размерът на покривалото пасва идеално на превозни средства като Audi A3, Ford Focus и VW Golf. Моля, проверете размерите на вашата кола дали пасват на размерите на покривалото.

Покривалото за автомобил М е за собственици, които държат на колата си и искат тя да изглежда винаги перфектно, независимо от сезона на годината и от климатичните условия навън. Това покривало пасва идеално на всякакъв вид и модел автомобили и успешно ги защитава от неблагоприятните климатични условия. То се поставя лесно на автомобила и не изисква голямо място за съхранение. Изработено е от висококачествени материали и успешно изпълнява ролята си, която в повечето случаи е в условията на много ниски или на много високи температури, силен вятър, снеговалеж, дъжд или градушка. Тези фактори обаче не могат да навредят на качествата на покривалото М – то не гние и успешно устоява на външните неблагоприятни условия.

Ако колата ви през по-голямата част от годината е на открито и има възможност да бъде увредена от климата, най-доброто решение е покривалото М. Поставено върху автомобила то го защитава успешно и за дълго време ще запазите колата си като нова. Няма да се притеснявате, когато през нощта е навалял сняг и трябва рано сутринта да използвате колата си. С помощта на покривалото само за няколко секунди ще отместите навалелия сняг и ще можете да запалите колата си веднага. Предното стъкло и страничните огледала ще са чисти и сухи и няма да се налага с часове да се борите със заледяванията върху колата си, ако не сте използвали покривало.

Покривалото М е вашият най-добър помощник, особено през студените месеци на годината, когато често вали сняг и всяка сутрин колите са замръзнали. То ще предпази колата и от силен дъжд, дори от паднали върху нея предмети като плодове, различни части на дървета и други. Вие вече няма да се притеснявате, когато Ви се наложи да оставите автомобила си за дълго време на открито защото ще знаете, че той вече има надежден защитник в лицето на покривалото М.

Цвят

сребрист

Размер

260см x 150см x 50см

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive