Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Покривало за кола

Показване на всички 10 резултата

покривало за колаВсеки собственик на автомобил или шофьор знае, че безопасността и добрият външен вид на колата са от много голямо значение. Тя трябва да бъда надеждно защитена от най-различни климатични и атмосферни условия, особено ако постоянно е под открито небе. Това важи най-вече за по-уязвимите части на автомобила като стъклата например.

Ние имаме удоволствието да ви предложим висококачествени модели покривало за кола, които ще предпазят вашето превозно средство от слънце, мраз, заледяване или слана.

Представяме покривало за автомобил модел S, което надеждно ще защитава колата срещу замръзване на предното стъкло през зимата, заледяване и заскрежаване. Този модел е подходящ и срещу силните лъчи на слънцето през лятото, осигурява максимална защита за боята на колата и гарантира сянка срещу нагряване. По този начин воланът не е горещ и когато влезете в колата ще можете веднага да потеглите. Комплектът включва протектори за страничните огледала, които се поставят лесно и удобно и защитават тези части на автомобила, които са особено уязвими.

Нашите покривала са идеалното решение против замръзване на предното стъкло на вашата кола

покривало за предно стъкло на колаПредлагаме покривало за кола на цена, която е изключително конкурентна и без аналог в страната. Вие можете да поръчате покривало за предно стъкло на кола директно от нашия онлайн магазин. Това става много бързо и лесно. Когато посетите нашия сайт, ще се уверите колко лесен е изборът. Всичко е визуализирано много добре със снимков материал, а текстът дава пълна информация за съответния продукт.

След като направите поръчка на избраното автомобилно покривало, ще го получите много бързо чрез куриерска фирма на точния адрес, който сте заявили. Няма нищо по-лесно и сигурно от онлайн пазаруването. Ние гарантираме коректност и можем да отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват относно нашите покривала за коли.

покривало за кола за зиматаПокривало за предно стъкло модел М се сгъва се бързо и лесно. Вие ще го получите и с удобна торбичка за съхранение. Можете да го държите в багажника, когато не го използвате. Там то няма да заема място. Този модел предпазва стъклото от обледеняване и се закрепва лесно за автомобила посредством магнитни точки, които не драскат стъклото. Има възможност за изпиране, когато се замърси силно и пак е готово за употреба.

Всички покривала за автомобили, които предлагаме отговарят на всички възможни световни стандарти за качество. Те са произведени от висококачествени материали и се закрепват сигурно за колата. Гарантира се, че няма да бъдат отместени от вятъра при лоши метеорологични условия.

Всеки шофьор е изпитвал неудобството, когато сутрин рано, бързайки за работа завари колата си заледена и затрупана със сняг. Ако използвате покривало за кола за зимата, модел L, това просто няма да се случи. То надеждно защитава предното стъкло, непромокаемо е и не допуска проникването на сняг и лед.

покривало за кола ценаПроизведено е от водонепропускливи материали и сигурно ще защити предното стъкло и страничните огледала. Магнитите здраво прикрепват покривалото към автомобила и то винаги е здраво фиксирано. Не се тревожете от праха, ако дълго време не сте използвали колата си. Това покривало за автомобил няма да допусне прах по предното стъкло.

Покривало за кола против слънце и замръзване модел L лукс се закрепва посредством куки и е много стабилно. Няма да допусне силните слънчеви лъчи през лятото да нагреят автомобила, а през зимата надеждно ще защити предното стъкло от леда и няма да се наложи с часове да го обработвате с препарати и след това да отстранявате заледяването. Поставя се много лесно, практично и удобно е. Независимо каква марка е автомобила ви, съветваме да използвате това зимно покривало за кола, което ще ви спести много грижи и време.

Покривала за леки коли модел XL има много широко приложение и може да защити всякакви марки автомобил от разнообразни заплахи като градушка, дъжд, скреж, заледяване, сняг и екскременти на птици. Ако използвате това покривало за кола за зимата и останалите сезони, Вие ще решите своите проблеми с чистотата и защитата на вашия автомобил и той винаги ще изглежда добре. Цветът на покривалото е син, а то е изработено от висококачествени материали, които не гният и ще ви служи дълго време. С негова помощ, ще имате надежден защитник на колата си, особено когато тя е дълго време под открито небе.

покривало за автомобилМожете да намерите много мнения за различните модели покривало за кола. Всички те се обединяват от един извод – покривалото за кола е нужна и ценна вещ, която трябва да притежава всеки собственик на автомобил. Поръчайте от нас висококачествени зимни покривала за автомобили или покривало за кола против слънце и през всеки сезон вашия автомобил ще бъде надеждно защитен. Покривало за кола против замръзване не само ще пази автомобила, но ще ви спестява време и неприятности през студените дни на годината.

Предното стъкло е най-уязвимо за замърсяване и надраскване. Нашето водоустойчиво покривало за кола решава този проблем. С него ще запазите скъпото си превозно средство и няма да го мислите, когато вали сняг или падне скреж. Това е реално и в същото време много евтино решение за предпазване на колата, особено ако нямате гараж. Независимо дали постоянно шофирате вашия автомобил или в повечето случаи е паркиран, покривало за кола за зимата е необходимо. Затова ни се доверете и поръчайте от нас един качествен продукт, който ще използвате постоянно и ще защитава ефективно автомобила ви.

Покривало за кола, модел XL
4.8 (96%) 10 гласа

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive