Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Предимства на автомобилното покривало

NO MORE FROZEN

Забравете вече за досадното стъргане на стъклото от сняг и скреж

Това покривало ще ви спести от времето и стоенето на ниските температури отвън, докато се опитване да изчистите колата. Поставя се за няколко секунди и забравяте за заледените стъкла. Закрепването става по два начина. Моделът с покриване на страничните стъкла и огледала се закрепва посредством 4 куки, които се закачат по джантите или калниците на автомобила.

Модела с покриването само на предното стъкло се закрепея с магнити и удължения, които се защипват в двете странични врати.

С едно движение махате покривалото и предните стъкла ви оставят чисти и колата е готова да я карате. По този начин запазвате стъклата от потенциални драскотини от така наречени стъргалки, също така запазвате и живота на чистачките по-дълъг.

Размерите са универсални и стават за всякакъв тип автомобил и бус. Някои от моделите имат магнити за по-добро закрепяне към автомобила. Също така покриват и пръскалата за стъклото и след поставянето на покривалото те остават чисти и сухи и са годни за употреба.

Защо да изберете нашето покривало за кола?

Покривалото  за кола е вашият доверен приятел против сняг и лед,  който отнема болката от зимата и помага през топлите сезони за нагряване на предната част на колата.

БЪРЗА И ЛЕСНА УПОТРЕБА

Лесно поставяне

Свързва се плътно към автомобила ви, използвайки магнити с висока якост или допълнителните захващачи, които се поставят в колата и се затискат с вратата. Те покриват напълно предното стъкло и може да остане поставено по време на буря, докато вали сняг или искате само да се предпазите от сутрешното досадно чистене на скреж от стъклата.

Не губите време и не мръзнете

Покривалото ви позволява да отделяте по-малко време в студа. Не се налага вече да стържете предното стъкло. Няма повече замръзнали ръце и крака. Не губете повече гориво, опитвайки се да загреете автомобила си. И няма повече да губите време, докато изчистите автомобила от сняг или замръзнали стъкла.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

  • Отнема малко време, както за поставяне, така и за изстърсване Покривалото предотвратява обледяването на предното стъкло, така че не е нужно да стържете по предното стъкло и да ви измръзнат ръцете.
  • Сгъва се компактно в удобна торбичка за лесно съхранение
  • Може да се пере в машина
  • Магнитните защитни точки, покрити с материя, няма да оставят белези на предното стъкло или на превозното средство, за разлика от някои други покрития за автомобили
  • Устойчив на вятър
  • Ленти за странично затваряне на вратите за допълнителна защита срещу вятър / кражба /
  • Трайна водоустойчива конструкция предотвратява разкъсвания
  • Даваме 5 години гаранция за издръжливост
  • През лятото може да се използва за защита от слънцето

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive