Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Органайзер за предна седалка на кола за деца Tidy

От: 27.00 лв.

Цена за 1 бр: 27,00 лв

Цена за 2 бр: 50,00 лв

Когато пътувате в автомобил на дълъг път с вашите деца, рискът пътуването да им омръзне е голям. Ето защо детският органайзер, който се поставя на предната седалка на колата е много необходимо средство не само децата да се забавляват и пътуването да премине леко и приятно, но и да бъдат събрани на едно място всички детски принадлежности, необходими за пътуването, независимо от възрастта на детето.

Детските органайзери за кола са компактни и удобни в тях могат да се съберат голямо количество вещи и детски аксесоари. Има място за всичко – от дребните играчки на детето, до шишето с вода, памперсите и всичко, което е необходимо за вашето бебе или вече пораснало дете.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0005Категория: Производител: Китай
Органайзер за предна седалка на кола за деца Tidy
5 (100%) 1 гласа

Когато детският органайзер за предна седалка е на мястото си, ще сте напълно спокойни и сигурни, че всяка детска вещ, която ви потрябва ще може да бъде намерена максимално бързо. С използването на органайзера се слага край на хаоса в колата и всяка детска принадлежност си намира мястото и е много лесно достъпна.

Детският органайзер за предна седалка се поставя много лесно и не се нуждае от никакви специални грижи. Той е много дискретен и влиза в действие единствено, когато ви потрябва. За да сте спокойни, че ще съберете всички детски вещи на едно място по време на пътуването е необходимо да използвате органайзера. С негова помощ всички неприятни моменти по време на пътуването с деца на дълги разстояния просто няма да се случат. За максимално кратък срок Вие ще намирате и използвате всички детски вещи и отново ще ги върнете на мястото им в органайзера.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive