Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Органайзер за предна седалка на кола за бебета

23.00 лв.

Пътуването с автомобил на дълго разстояние с бебе е предизвикателство за родителите. Малкият пътник винаги има нужда от различни предмети по време на пътуването, които трябва да са лесно и бързо достъпни и могат да се намерят на определено място в колата. Безценен помощник по време на пътуването с бебе може да се окаже бебешкият органайзер за кола Baby Travel. Това е възможно най-подходящото решение за намиране на бебешките вещи в един автомобил по време на дългото пътуване.

Пътуването на бебе в кола обикновено е свързано с трудности и неудобства. Вещите му винаги са в различни чанти или торби, което е неудобно и когато потрябват те се намират много трудно. Бебешкият органайзер за автомобил Baby Travel решава веднага всички тези проблеми. Вещите на бебето са точно там, където ще ги търсите, на удобно и лесно достъпно място.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0003Категория: Производител: Китай
Органайзер за предна седалка на кола за бебета
5 (100%) 2 гласа

Органайзерът е компактен и удобен и лесно се закрепва за предните седалки на колата. В него могат да бъдат съхранявани всички неща, необходими на едно бебе по време на пътуването. По този начин  бързо и удобно ще можете да обслужвате всички негови нужди, без да се спира автомобила и да се губи време.

В бебешкият органайзер за седалка Baby Travel могат да се съхраняват и играчките на бебето, неговите хигиенни материали, бурканчета, биберони и малки дрешки. Той е много лесен за употреба и независимо къде се намирате в автомобила, досегът до него е безпроблемен. Така, бързо ще реагирате, когато бебето има нужда. Всички негови вещи ще бъдат под ръка и няма да допуснете никакви изненади.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive