Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Автомобилен органайзер с отделение за таблет

От: 17.60 лв.

Цена за 1 бр: 17,60 лв

Цена за 2 бр: 31,50 лв

Органайзерът модел джоб за кола е предназначен за съхранение на най-разнообразни предмети. Неговата форма и големина позволява да поберете всичко, което има в купето на вашия автомобил и преди не сте му намирали точното място.

Предлагаме ви много оригинален органайзер за кола модел таблет, който е предназначен най-вече за малки деца, които пътуват в автомобила но по-дълго разстояние. В този органайзер можете да поберете всички най-необходими вещи на детето си, когато пътувате. Разполага с големи джобове, в което може да се събере всичко необходимо. Органайзерът има визуализация на различни цветни рисунки на голямо табло, с помощта на които вашето дете ще се забавлява през целия път и няма да ви създава излишни грижи.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0013Категория: Производител: Китай
Автомобилен органайзер с отделение за таблет
5 (100%) 1 гласа

С негова помощ пътуването му ще преминава лесно и забавно. Ако е предразположено към повръщане, по време на дълго пътуване, когато то е ангажирано с разглеждане на органайзера модел таблет, това няма да се случва, което е изключително облекчение за родителите.

Изберете този органайзер и ще решите много от проблемите си, когато пътувате с деца, а освен това ще съберете всичките им вещи на едно място, които по време на път не са малко.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive