Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Луксозен детски органайзер за кола

От: 23.50 лв.

Цена за 1 бр: 23,50 лв

Цена за 2 бр: 42,00 лв

Предлагаме на вашето внимание един наистина луксозен детски органайзер за кола, с помощта на когото ще намерите място на всички вещи и аксесоари за вашето бебе, когато то пътува. Той се поставя на задните части на предните седалки и може да побере значително количество вещи от разнообразен вид.

Органайзерът модел Лукс Кидс притежава различни по вид джобове, където можете да държите носни кърпички, влажни кърпи, клечки за уши и други задължителни атрибути за едно бебе.

В него ще намирате лесно и удобно всичко, от което имате нужда в момента. Можете да оставяте сигурно бурканчета с пюрета, памперси и различни детски дрешки, като и вашите принадлежности от първа необходимост – портфейл, ключове или мобилен телефон.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0007Категория: Производител: Китай
Луксозен детски органайзер за кола
5 (100%) 1 гласа

Ако поставите този органайзер във вашата кола, което става много бързо и лесно, вие си решите проблема със съхранението на принадлежностите за вашето бебе.

Гарантирате си спокойствието и сигурността, че то винаги ще бъде навреме обгрижено, когато пътувате, независимо от разстоянието.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive