Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Детски органайзер за седалка на кола

От: 14.60 лв.

Цена за 1 бр: 14,60 лв

Цена за 2 бр: 25,00 лв

С този универсален протектор, вече няма да ви се цапят седалките. Децата ви ще могат спокойно да си опират обувките на седалките, а вие ще бъдете спокойни, че няма да има следи от обувки след това. Лесно може да се измие след като се изцапа.

Можете да поставите своя таблет или iPad в джоба на протектора на задната седалка. Няма да се отрази на използването на таблета с докосване на дисплея. Свободни ръце, дайте на вашето бебе забавно пътуване и чисти седалки. Може да поставите и 2 бутилки в двата джоба на протектора.

Лесно се монтира и демонтира.

Размер: 60/40 см

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0008Категория: Производител: Китай
Детски органайзер за седалка на кола
5 (100%) 1 гласа

Моделът органайзер за деца и много удачен, когато се налага вашето дете да пътува на по-дълго разстояние. Той се поставя на задната част на предната седалка и има място за теблет, с помощта на който детето ще може да се забавлява дълго време и така пътят ще му се стори лек и приятен.

Органайзерът разполага с достатъчно количество джобове, в които може да бъде побрано всичко необходимо за пътуването на детето, неговите играчки и вещи. Този детски органайзер защитава и седалките от краката и мръсните обувки на детето. Така те остават чисти и не се налага да ги перете след всяко пътуване.

Той се поставя и се демонтира много лесно, но в същото време закрепването му е много сигурно. В органайзерът побирате бутилките с вода на вашето дете, част от храната му, особено ако също се съхранява в бутилки. По този начин ще намирате бързо неговите вещи, които то обикновено разхвърля из цялото купе.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive