Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Органайзер за кола с топло/студено изолирано отделение

От: 27.00 лв.

Цена за 1 бр: 27,00 лв

Цена за 2 бр: 50,00 лв

Органайзерът за седалка Hot & Cold е практично решение за всеки автомобил. Той може да събере в себе си най-разнообразни вещи с различно предназначение, които са необходими на едно семейство по време на дългия път. Изработен е от достатъчно здрава материя за да издържи натоварване и в него могат да се съхраняват както вещи от първа необходимост по време на пътуване, така и бутилка с вода или термос с освежаваща напитка например.

Органайзерът се поставя лесно и бързо на предната седалка на автомобила и може да се махне от нея по всяко време. Съхранява се в багажника, като не заема голямо място. Това е много удобно средство за внасяне на ред в колата. С негова помощ вие винаги ще знаете къде се намира дадена вещ и лесно ще можете да я използвате защото тя ще бъде на най-подходящото за нея място.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0004Категория: Производител: Китай
Органайзер за кола с топло/студено изолирано отделение
5 (100%) 1 гласа

С помощта на този органайзер вие подреждате вещите в колата както прецените и най-важното – ще можете бързо и безпроблемно да ги намирате. Този съвременен вариант за аранжиране на вещи в автомобила ще превърне вашата кола в любимо място и когато пътувате на дълго разстояние няма да мислите постоянно за дребните неща, които са Ви необходими по време на пътуването.

Това се отнася за вещите на вашето бебе, за хигиенните материали, портфейлът или просто за разхладителната напитка. Всички тези неща ще намерят своето идеално място само в органайзера за седалка Hot & Cold.

Органайзерът за седалка Hot & Cold е съвременно решение за всеки автомобил. Той може да реши всеки проблем по отношение на подредбата в автомобила.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive