Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Органайзер за седалка, сив

От: 28.00 лв.

Цена за 1 бр: 28 лв

Цена за 2 бр: 50 лв

Цвят: сиво-черен

Когато пътувате, винаги трябва да използвате ефективно пространството в автомобила. Освен, че разхвърляните предмети навсякъде могат да изцапат колата, но създават и ненужен стрес, когато е време да намериш нещо в нея. Този органайзер е просто решение, с чиято помощ можете ефективно да съхранявате по-голямата част от вещите си на едно място. Съхранявайте книги, карти, компактдискове или дори чадъри с този стилен продукт, който пасва на всяка седалка, която има облегалка за глава.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2075Категория: Производител: Китай
Органайзер за седалка, сив
5 (100%) 1 гласа

Органайзерът за кола е едно много практично предложение, което е необходимо за всеки автомобил и пътниците в него. Той се закрепва за една от предните или задни седалки и по този начин не заема никакво допълнително място в автомобила. В него могат да се съхраняват разнообразни предмети с различна форма, големина и предназначение, които да служат по време на пътуването и да могат да бъдат използвани винаги, когато има необходимост от тях. Органайзерът е много ценна придобивка за вашата кола защото в него се съхраняват предметите, които използвате винаги по време на път. С негова помощ те са събрани на едно място и винаги можете да имате незабавен достъп до тях, независимо дали се отнася до бутилката с вода, несесера с разнообразни принадлежности, детски дрешки или просто портфейла или слънчевите очила.

Органайзерът се поставя на такова място в колата, че не е необходимо да се премества, дори и в момента да нямате нужда от него. Не заема никакво допълнително място в тясното автомобилно пространство и се вписва по естествен начин в интериора на вашата кола, независимо от големината, марката и модела и. Всеки практичен шофьор, който трудно намира нужните вещи в колата си трябва да притежава този органайзер, който действително улеснява живота по време на път, и в който могат да се съхраняват голямо количество разнообразни вещи. Вместо да съхранявате тези нещо  в багажника и да се налага да спирате винаги, когато ви потрябват, вече органайзерът за кола може да върши всичко това. Той е много подходящо място за съхранение на мобилния телефон и чадъра например. С негова помощ ще сложите ред в колата и тя ще изглежда наистина подредена и прегледна.

Този органайзер е здрав, произведен от висококачествени материали и ще ви служи дълго, независимо от това колко често ги използвате и какви предмети съхранявате в него.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive