Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Органайзер за багажник на кола

17.00 лв.

Органайзерът за багажник Car Boot е необходимото решение, ако желаете да внесете порядък във вашия автомобил. Той се поставя много лесно и може да побере в себе си всички вещи, които обикновено се съхраняват в багажника на колата. С негова помощ бързо и удобно ще можете да намирате всичко, което ви е необходимо и което съхранявате в багажника.

Органайзерът за багажник на кола слага край на хаоса. Всичко ще е лесно достъпно и видимо. Това е най-доброто решение за обемния багажник, в който се съхраняват различни вещи. Когато не ви е необходим, органайзерът се сгъва и може да се съхранява на различни места, включително и в багажника.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0002Категория: Производител: Китай
Органайзер за багажник на кола
5 (100%) 1 гласа

Той е компактен и не заема място, а неговата форма в сгънато състояние позволява багажникът да се използва на 100%. Всичко това го прави незаменим помощник на всички автомобилисти, които искат да използват пълноценно багажника на колата и да побират в него всички вещи, които желаят. Изработен е от качествени материали и може да се използва много дълго време без да се повреди и да изгуби свойствата си.

Съвместим е с всеки автомобил, независимо дали багажникът е малък или по-голям. Той събира всякакви вещи и успешно може да бъде използван за побиране на багажа при дълги пътувания, екскурзии или обемно пазаруване. С помощта на този органайзер, ще можете да поберете в багажника на колата много повече багаж, отколкото сте предполагали. Всички вещи ще бъдат внимателно подредени и достъпът до тях ще е безпроблемен.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive