Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Maxi Compression – Увеличаване на компресията, BAR-1030

33.00 лв. 31.35 лв.

Количество: 500 мл.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Използването на добавка за увеличаване на компресия е от голямо значение за правилната работа на всеки двигател, независимо от марката на автомобила от това за какво се използва той. Това увеличава мощността, а от там и работоспособността на двигателя.

Maxi Compression Bardahl е комбиниран продукт, който съвместява високите качества на други подобни добавки от същия производител и действа комплексно и всеобхватно. Съдържа сложни химически съединения, които увеличават вискозитета при висока температура и вискозитетния индекс на маслото. Ако употребявате този продукт, то течовете на масло от двигателя на автомобила ще престанат, а всички гарнитури ще работят нормално и в ритъм.

Тази добавка за увеличаване на компресията на Бардал може да се съвместява с всички видове масла, независимо от това дали са  минерални, полусинтетични или синтетични. Добавката е подходяща за всички видове гориво за автомобили – дизел, бензин или газ. Може да се използва с всякакви катализатори и филтри за твърди частици.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0026Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Maxi Compression – Увеличаване на компресията, BAR-1030
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

При смяна на маслото да се добави 1/2 флакон в картера за моторно масло при топъл двигател. Тази обработка трябва
да се извършва на всеки 15000 км.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ АВТОМОБИЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:

Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

Ако двигателят на колата консумира много масло, силно пуши поради тази причина и особено през лятото губи компресия и двигателя е натоварен през дните с високи температури, ние предлагаме най-доброто решение защото според всички Bardahl Maxi Compression мнения, добавката намалява консумацията на масло, не допуска силно пушене и подобрява вентилацията. Когато температурите са високи, добавката защитава всички механични части на двигателя на колата.

Добавката Maxi Compression Bardahl е произведена от висококачествени химически материали, чрез специална синтетика. Тези химични елементи се привличат от голи метални повърхности, каквито са изложените на риск елементи на автомобила и по този начин фин слой от добавката ги предпазва. Триенето се намалява, а специфичният филм, който ги покрива от всякъде не допуска износване и запазва високите им работни качества за много дълго време. Въпреки всичко това, добавката не въздейства на гарнитурите и другите неметални елементи, не ги поврежда и не им пречи да изпълняват специалните си задължения за двигателя на автомобила.

Употребата на добавката за повишаване на компресията на Бардал е изключително лесна, като от вас се изисква само при смяна на маслото да се добави половин флакон в картера за моторно масло при топъл двигател. Тази обработка трябва да се извършва на всеки 15 000 км., което е прекалено голям марж за всеки продукт. По този начин вие ще забравите за бързото износване на уязвимите метални части и ще можете да използвате дълго време автомобила, който ще ви служи качествено.

Добавки на Бардал можете да поръчате онлайн, чрез нашия сайт. Това става лесно и удобно. Когато го посетите, вие бързо ще намерите всичко онова, което ви интересува за конкретното приложение на всяка една добавка. Можете да ни пишете в сайта или да ни потърсите на приложените телефони. Ние ще отговорим на всички въпроси, което ви интересуват по отношение на добавките Bardahl – Maxi Compression. Направете правилния избор и помогнете на двигателя на автомобила да заработи още по-добре чрез добавката за увеличаване на компресията на Бардал. По този начин ще помогнете не само на колата си, но и на себе си.

ПРОМОЦИЯ BLACK FRIDAY - ВСИЧКИ ПОКРИВАЛА ЗА КОЛИ С 40% ОТСТЪПКА ОТ 20.11 ДО 23.11.2020 ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.