Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Преглед на количката „Hydraulic Valve Lifters Additive – добавка за поддръжка и почистване на хидравлични повдигачи, BAR-1022“ е добавен във вашата количка.

Промоция!

Bardahl Turbo Protect за защита на турбото, BAR-3216

36.50 лв. 34.68 лв.

Количество: 325 мл.

Изключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала.

Добавката Bardahl Turbo Protect за защита на турбото на вашия автомобил има комплексно действие и защитава системите на колата от износване и претоварване. Ако го използвате правилно и постоянно, коляновият вал, разпределителният вал и хидравличните бутала на автомобила ще работят безотказно и като нови.

Турбо системите са много особени и често дават дефекти. Затова постоянна грижа за тях с качествеба добавка за турбо е много важна, за да могат те за работят безотказно и да ви служат.

Съвместимо с всички видове масла.

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОРМУЛА

  • Против триене
  • Против износване
  • Защита на двигателя

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0016Категория: Производител: Bardahl
Bardahl Turbo Protect за защита на турбото, BAR-3216
5 (100%) 1 гласа

Добавката Бардал Турбо Протект притежава уникални свойства против износване на частите на тази система. Когато се употребява, тя предпазва различните елементи на турбо системата от триене. Това става след като тънък слой от препарата полепва по различните елементи на турбо системата и надеждно ги предпазва. Те са смазани обилно и дори да запалите на студено или да няма достатъчно количество масло, системата е надеждно защитена.

Добавката Turbo protect действа всеобхватно и затяга осите и лагерите на турбото. Дори температурата на двигателя да е висока, ако използвате тази добавка, маслото няма да се окисли. Тя е напълно съвместима с всички видове масла –  синтетични и полусинтетични.

Химическата формула на добавката за турбо Bardahl Turbo Protect според мнения от производителя е така изготвена, че е идеално пригодена да предпазва частите от силно триене и износване. По този начин се гарантира цялостна защита на двигателя, удължава се неговия експлоатационен срок, а той работи безотказно, тихо и сигурно.

Вие имате възможност да поръчате онлайн Bardahl Turbo Protect на топ цена, с няколко клика в нашия сайт. Там ще се запознаете с всичко, което ви интересува по отношение на неговата употреба и качества. Ние също можем бързо и компетентно да отговорим на въпросите ви, които можете да зададете чрез сайта или на телефоните, които можете да откриете там.

Добавката Бардал можете да получите чрез куриерска фирма на посочен от вас адрес, бързо и надеждно и за много кратко време. Ние гарантираме високото качество на продукта и цена без конкуренция. Доверете ни се и удължете живота на турбо двигателя си, направете така, че той да заработи като нов и да забравите безкрайните ремонти и харченето на излишни пари. Това може да стена само след като използвате добавките Бардал, които помагат на автомобила ви да се намира в превъзходна и оптимална форма, независимо от условията в които работи.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.