Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 за почистване на дизелова горивна система

19.50 лв. 18.53 лв.

Количество: 500 мл.

Bardahl injector cleaner 6 in 1 дизел за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряването и нестабилни ниски обороти.

ПРЕДИМСТВА

  • Увеличава цетановия индекс и благоприятства пъргавостта и мощността.
  • Oтстранява водата, съдържаща се в горивото и предпазва инжекторите и помпата от запушване.
  • Почиства и предпазва цялата инжекционна система – инжектори, помпа, клапи, горивна камера и други.
  • Намалява изпускането на черен пушек и улеснява преминаването на технически преглед.
  • Намалява разхода на гориво и ограничава шума от двигателя, благодарение на своите смазочни качества.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0017Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 за почистване на дизелова горивна система
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Флакона да се излее в 20 литра гориво.

Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, COMMON RAIL и с високо налягане.

Добавка за почистване на горивната система дизел 6 в 1 на Бардал има възможност прецизно и всеобхватно да почисти всякакви горивни системи, на всякакви автомобили, дори и те да са много силно замърсени. Това става без демонтаж, като по този начин ефективно се отстраняват всички наслоявания и корозии по системата и се гарантира нейната оптимална работа, дори при постоянно натоварване и експлоатация.

Ако използвате Bardahl injector cleaner 6 in 1 дизел, мощността и пъргавостта на вашата кола забележимо ще се увеличат и ще бъдат почистени цялостно най-важните системи и всички отделни елементи на автомобила. Това му гарантира дълготрайно използване, а той ще може да даде всичко,на което е способен, независимо от възрастта си и техническото му състояние.

Тази добавка за почистване на дизелова горивна система на Бардал е универсална и освен, че отстранява ненужна вода, не допуска запушването в следствие на различните отлагания на най-важните елементи от горивната система. Това ще ви спести неприятните изненади и внезапните повреди на колата, когато ви е най-нужна.

Според повечето Bardahl injector cleaner 6 in 1 дизел мнения, ще намалите разхода на гориво, а колата ще стане по-тиха. Това важи и за старите и износени автомобили. Колата ще пуши и ще тропа по–малко, а това ще ви помогне да преминете безпрепятствено техническия преглед защото автомобилът ще работи нормално.

Тази добавка за почистване на горивната система дизел се използва като се излива направо в горивото. Важно е да се отбележи, че добавката за почистване на дизеловата горивна система на автомобила от Бардал е съвместима с всякакви горивни филтри и не влиза в химическо взаимодействие с тях като не ги уврежда.

Ние предлагаме да поръчате тази добавка веднага чрез нашия онлайн магазин. Ако имате въпроси, които ви вълнуват по отношение на използването на добавки Bardahl, ние сме насреща и бързо ще ви дадем компетентен и експертен отговор. Поръчката от нашия сайт става лесно. Доставката е експресна и е на посочен от адрес чрез куриерска фирма. Пазаруването никога не е било толкова лесно. Доверете ни се и ще се уверите, че ние правим страхотно предложение на недопустимо ниска цена, без това да влияе на качеството на автомобилните добавки Bardahl injector cleaner 6 in 1 дизел.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.