Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 – бензин, BAR-1198

19.50 лв. 18.53 лв.

Количество: 500 мл.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Почистване на горивната система, бензин, 6 в 1

Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.

Предлагаме ви универсална добавка за почистване на горивната система Bardahl Injector Cleaner, която ще му помогне да стане по-мощен и да се предпази от негативни влияния по време на експлоатацията и на върхово натоварване.

Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 бензин е идеалният продукт за почистване на горивна система, която е на бензиново гориво и не допуска тя да се задръсти, независимо от какви едри или по-дробни частици или нагари и отлагания.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0028Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 – бензин, BAR-1198
5 (100%) 1 гласа

Бардал 6 в 1 представлява комплексна добавка и може да се използва за почистване на силно замърсени горивни смеси.

Когато използвате Bardahl Injector Cleaner 6 in 1, той ще почисти инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и всички останали важни сегменти и части на вашия автомобил и по този начин ще му осигури безпроблемен пробег и надеждност. Той ще започне да ви служи по-добре от всякога.

Bardahl Injector Cleaner повишава октановото число на бензина с до 3 пункта, за да намали всякакъв вид потропвания и хлопания в двигателя на колата и не допуска образуване на допълнителни нагари, докато останалите компоненти почистят системата. По този начин моторът на автомобила ще работи като нов и ще се повиши осезаемо коефициента му на полезно действие.

Не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изсипете флакона преди да заредите гориво. Една опаковка третира 20 л. бензин, като се използва до изразходването му.

Препоръчва се на всеки 5000 км. и преди техническия преглед.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ АВТОМОБИЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:

Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

Bardahl 6 in 1 подобрява ефективността на горивния процес и отстранява водата от горивото, което е от изключително значение за нормалната работа на двигателя.

Той пълноценно предпазва от износване и блокиране дюзите и намалява разхода на гориво, като намалява и шума от двигателя. Когато използвате Bardahl Injector Cleaner 6 in 1, предлаган на супер цена, вредните емисии също намаляват значително без да вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици.

Добавката е съвместима със всички видове бензинови двигатели оборудвани със всички системи за инжекторно впръскване.

Bardahl Injector Cleaner се използва изключително лесно, бързо и удобно. Необходимо е само да изсипете флакона преди да заредите гориво. Една опаковка третира 20 л. бензин, като се използва до изразходването му.

Ние препоръчваме да използвате Бардал 6 в 1 добавка за почистване на горивната система на всеки 5000 км. и преди техническия преглед на автомобила.

Bardahl – Injector Cleaner 6 in 1 за бензинови двигатели ще изчисти горивната система на колата и тя ще работи като нова. Поръчката на този качествен продукт става много бързо и удобно. Необходимо е само да влезете в нашия сайт и след няколко минути вече ще сте направили вашия избор.

Доставката е бърза и се заплаща на място на куриера, който достави пратката. Ако поръчката е на стойност над 100 лв., доставката е за наша сметка. Пазарувайте бързо и изгодно от нашия сайт и се уверете във високите качества на добавката Бардал 6 в 1 бензин. Чрез него горивните системи на колата се поддържат в изрядно състояние, удължава се живота им и повредите са значително по-малко.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.