Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl Gear Oil 75w90 – Подобрител на трансмисионно масло BAR-1045

22.50 лв. 21.38 лв.

Количество: 150мл.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Подобрител на трансмисионно масло Bardahl Gear Oil.

Предлагаме да закупите от нашия онлайн магазин бързо и лесно, качествената добавка Bardahl Gear Oil, която ще подобри работата на трансмисионното масло в мотора на вашия автомобил. Тази добавка е удачна само за механични скоростни кутии и диференциали без блокаж.

Маслото, с което добавката работи най-добре е 75W-90. Когато използвате този продукт, шумът от работата на двигателя ще намалее, частите на двигателя ще станат по-устойчиви на износване, ще се намалят градусите на температурата на трансмисионното масло и оксидацията ще изчезне.

По този начин ще се подобри работата на мотора на автомобила, който вече ще е надеждно защитен и няма да ви създава никакви проблеми по време на експлоатацията.

Подобрителят за трансмисионно масло Bardahl Gear Oil 75w90 може да се смесва със всички видове минерални, полусинтетични и синтетични масла. Необходимо е да се отбележи, че не се препоръчва добавяне му към състезателни естерни трансмисионни масла.

Сертифицирано по: API GL 4 / 5, MIL L2105-C

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0024Категория: Производител: Bardahl
Bardahl Gear Oil 75w90 – Подобрител на трансмисионно масло BAR-1045
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нормална пропорция за смесване 1:10 (10%), а при по-натоварени трансмисии 1:5 (20%)

Продуктът отговаря на всички международни, европейски и национални изисквания и има необходимите сертификати. Предлага се в туба с вместимост от 150 мл.

Пропорцията за смесване е оптимална – 1:10 или 10% от подобрителя, а ако трансмисията е по натоварена може да се смеси и 1:5 – до 20% от добавката за трансмисионно масло Bardahl Gear Oil.

Уверете се във високото качество на подобрителя, който предлагаме, и ако имате каквито и да е въпроси по отношение на неговото използване ще се радваме да ви отговорим. Можете да ни пишете в сайта или да се свържете с нас на посочените там телефони. Доверете ни  се и подобрете работата на двигателя на вашата кола с висококачествените продукти на Бардал.

Поръчайте от нашия сайт бързо и удобно. Това ще ви спести много време и излишни усилия. За няколко минути ще направите своя избор и ще уточните всички детайли на поръчката, която ще пристигне на точно определения от вас адрес. Това става много бързо чрез куриерска фирма. Ще заплатите на ръка на куриера, но преди това ще имате възможност да се уверите в конкретната доставка като я проверите. Пазарувайте бързо и модерно качествените с добавки Bardahl Gear Oil 75w90 чрез нашия онлайн магазин.

ПРОМОЦИЯ BLACK FRIDAY - ВСИЧКИ ПОКРИВАЛА ЗА КОЛИ С 40% ОТСТЪПКА ОТ 20.11 ДО 23.11.2020 ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.