Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Обезмаслител за радиатори – BAR-1100

17.90 лв. 17.01 лв.

Количество: 500 мл.

Обезмаслителят за радиатори на Бардал успешно отстранява маслените натрупвания в радиатора и охладителната система на двигателят на вашия автомобил. Когато масло попадне в тази система, обезмаслителят на Бардал решава този проблем и не допуска прегряване на двигателя или пробив в уплътнението на другите елементи на мотора.

Обезмаслителят за радиатори може да се използва за всякакви типове двигатели, независимо от тяхната възраст или модел на автомобила. Той има уникална съвместимост с всякакъв вид течности за охлаждане – вода или антифриз, независимо къде са произведени и за какви автомобили са предназначени.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0020Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Обезмаслител за радиатори – BAR-1100
5 (100%) 1 гласа

ПРЕДИМСТВА

Когато добавите обезмаслителя за радиатори, той не допуска проникване на масло никъде и в никоя част на охладителната система, като я изчиства от натрупвания и удължава живота и. Предпазва всички гумени съединения на системата от прекомерно износване и изхабяване. По този начин можете да спестите много средства и време, заради постоянната смяна на тези части, които са подложени на най-голямо натоварване и често аварират.

Използвайки тази уникална добавка, вие позволявате на охладителната система и радиатора на колата да функционират оптимално, да не се натоварват, независимо от пробега на колата и високите температури. Бардал помага на мотора на автомобила да покаже най-доброто, на което е способен, дори и да е на пределна възраст и с високо натоварване.

ПРЕПОРЪКИ

Съветваме след обработката да се смени запушалката (тапата) в разширителното казанче. Препоръчваме също да се използва Stop Leak (артикул 14001) за запушване (запечатване) на малки течове, които не се виждат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Когато двигателят е студен, налейте една опаковка в радиатора или в разширителното казанче. Включете системата за отопление на купето на автомобила, дайте възможност на двигателя да поработи на празен ход около 15 минути. Оставете двигателя да изстине, излейте емулсията от системата и промийте с чиста вода. Добавете в системата нова смазочно-охладителна течност. Една опаковка е достатъчна за 10 литра смазочно-охлаждащи емулсии (антифриз).

Предлагаме добавката в бутилка от разфасовка от 500 мл. Когато посетите нашия онлайн магазин, вие ще се убедите колко лесно и бързо става поръчката на обезмаслителя за радиатори Бардал. Получавате го по възможно най-бързия начин чрез куриер на посочен от адрес. Доставката ще е напълно безплатна ако поръчката е на стойност над 100 лв.

Приложението на обезмаслителя за радиатори Бардал е максимално опростено. Двигателят на колата трябва да е напълно изстинал, когато наливате добавката. След това пускате парното на колата и оставяте включен двигателя за около 15 минути, като той работи на празен ход. Пропорцията за добавяне е една опаковка за около 10 литра вода или друг охладител – антифриз.

След това оставяте двигателя да изстине, наливате добавката и промивате обилно с вода. По този начин ще си гарантирате оптимална работа и сигурност на една от най-важните системи на колата и за дълго ще забравите проблемите, които постоянно ви е създавала по-рано. Увеличете живота на автомобила си с качествените добавки на Bardahl, спестете време и средства и бъдете сигурни на пътя и винаги, когато използвате колата си.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.