Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Препарат премахващ водата – бензин и дизел, BAR-1082

14.50 лв. 13.78 лв.

Количество: 300 мл.

ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Подходяща добавка за бензин или дизел.
  • Предотвратява блокирането и корозията. Смазва помпи-инжектори.
  • Отстранява водата дължаща се на конденза съдържаща се в горивото.
  • Предпазва системата за захранване (инжектори, помпа, карбуратор) благодарение на смазочните му качества.
  • Улеснява паленето на студено. Избягва блокирането на инжекторите и помпите на системите под високо налягане (HDI, TDI, CDI и др.).
  • Избягва образуването на ръжда и на отлагания. Възстановява ускоряването, стабилни ниски обороти.

Препоръка: При всяка смяна на горивния филтър.

Препоръчва се от най-големите производители.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0023Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Препарат премахващ водата – бензин и дизел, BAR-1082
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Флакона да се изсипе в максимум 60 литра гориво.

Съвместим с всички видове бензинови и дизелови двигатели, инжекционна помпа (TDI-HDI и др.) катализаторни гърнета и филтри с частици.

Тази висококачествена добавка Bardahl е подходяща за всички видове бензинови и дизелови двигатели.

Основната функция на този препарат Бардал е да предотвратява блокирането и корозията и да смазва различните части на двигателя. По този начин той действа оптимално, работи тихо, а частите се износват много по-трудно.

Този препарат отстранява напълно водата, която чрез конденз попада в горивото и по този начин го прави по-ниско ефективно. Бардал смазва идеално всички части като ги предпазва от запушване, особено помпата и другите важни елементи от системата. Тази добавка, която премахва влагата, има високи смазочни качества и това я прави особено удачна за всички части на двигателя.

Ако навън времето е студено и използвате този препарат, моторът ще запали бързо и без проблеми, особено ако двигателят е дизелов, а останалите елементи на колата са предпазени от блокиране, независимо от ниските температури. Това цялостно обгрижване на двигателя от страна на препарата, който премахва водата на бардал влияе много дълготрайно и благоприятства оптималното състояние на мотора.

Ако го използвате редовно, ръждата и нагарите по двигателя също нямат шанс и ще бъдат отстранени незабавно. Ще усетите определено по-надеждно ускорение и стабилни ниски обороти без прекъсвания и неочаквани звуци и придърпване. Препаратът, който премахва водата на Бардал се слага при всяка смяна на горивния филтър. Той се предлага в бутилка от разфасовки от по 300 милилитра, която се изсипва в най-много 60 литра гориво.

Доставете си тази добавка на много добра цена, като посетите нашия онлайн магазин и поръчайте бързо и лесно. Ако поръчката е на стойност над 100 лв., доставката ще бъде безплатна. Това става чрез куриерска фирма на уточнен от вас адрес. Не се колебайте и да ни търсите за въпроси, свързани с добавките Бардал, директно като ни пишете на сайта или ни се обадите по телефона. Винаги сме готови да ви помогнем и посъветваме.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.