Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Diesel injection restorer 11 за почистване на инжектори

44.00 лв. 41.80 лв.

Количество: 1 л.

DIESEL INJECTION RESTORER 11 е професионален продукт за почистване на дизелови инжекторни системи. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели.

Ефикасно почистване на инжектори

  • Възстановява мощността на автомобила
  • Намалява вредните емисии
  • Намалява разхода на гориво

ПРИЛОЖЕНИЕ

  • Съвместим с всички видове стари и нови генерации дизелов двигател (коли, камиони, трактори, лодки)
  • Съвместим с всички видове дизелово гориво и биодизел

ДОЗИРОВКА

1L за 100L гориво за превантивна употреба
1L за 60L гориво за лечебна употреба
1L за 30L гориво за силно замърсени горивни системи

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0015Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Diesel injection restorer 11 за почистване на инжектори
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Продуктът е предназначен за професионална употреба.

Сипете го директно в резервоара. За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво.

Оставете автомобила да работи на място 30 минути, като поддържате между 1000 и 2500 оборота.

Направете третирането извън помещение, тъй като се отделя черен дим.

Добавка Bardahl за почистване на инжектори е необходимото лекарство за вашия автомобил, която надеждно и цялостно ще почисти дизеловата инжекторна система на колата ви от най-ново поколение. В инжекторната система на колата, в течение на експлоатацията, се натрупват значителни количества отлагания, които започват да запушват различните елементи и автомобилът не работи добре. Когато това започне да се усеща, понякога вече е късно.

Затова ви предлагаме да използвате добавката Бардал, която извършва ефективно почистване на инжектори, увеличава мощността на колата и намалява отделяните вредни емисии. Вие веднага ще усетите, че консумацията на гориво значително се понижава и започвате да пестите пари.

Добавката Bardahl за почистване на инжектори е съвместима с всички дизелови двигатели, независимо дали става въпрос за трактор, камион, лек автомобил или други моторно превозно средство. Можете да я използвате като добавка да всички видове дизелово гориво. Няма значение дали колата ви е нова или по-стара, добавката Bardahl действа по еднакво добър начин, независимо от възрастта на двигателя.

Ако двигателят ви е относително нов и сте сигурни, че работи добре, ние препоръчваме да използвате един литър добавка Бардал за почистване на инжектори на 100 литра гориво, като превенция на риска за двигателя. Ако знаете, че моторът ви има проблем и искате да го отстраните, на 60 литра гориво изсипете литър добавка Бардал.

Ако горивната система е силно замърсена, а колата е стара и има проблеми един литър добавка се изсипва в 30 литра гориво. По този начин, вие си гарантирате надеждната работа на този професионално произведен продукт и ще сте сигурни, че той ще подейства веднага на двигателя на вашата кола. Добавката Bardahl за почистване на инжектори се изсипва директно в резервоара в зависимост от пропорцията, описана по-горе. Двигателят остава запален на празни обороти – между 1000 и 2500 да работи около половин час.

Необходимо е процедурата да се извършва на открито пространство, а не в затворено, защото се отделя черен дим има опасност от силно задимяване. С добавката Бардал ще направите така, че колата да работи безотказно и ефективно. Ще излекувате двигателя си и ще му помогнете да заработи отново като нов.

Доверете ни се и поръчайте направо от нашия сайт, като това става много бързо и и лесно и няма да ви отнеме повече от няколко минути. Доставката е експресна и става чрез куриер, на когото се заплаща на място. Уверете се в изключително конкурентната цена, която ви предлагаме и в гарантираното качество на добавката Bardahl за почистване на инжектори.

Можете да ни потърсите за консултация и да ни зададете всякакви въпроси, свързани с нейното използване. Телефонът за връзка ще намерите в сайта ни. Увеличете живота на дизеловата инжекторна система на колата си с помощта на добавките Бардал.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.