Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Long Life 6 в 1 – Фюлеринова добавка за масло, BAR-1216

58.50 лв. 55.58 лв.

Количество: 400 мл.

Фюлеринова добавка за масло Bardahl Long Life 6 в 1 удължава живота на механичните части на двигателя и ги предпазва от изтощителната употреба, особено когато използвате постоянно машината и я натоварвате много. Тази фюлеринова добавка съдържа специални компоненти, които не позволяват на частите на двигателя да се износват и да се изтъркват бързо като ги покрива с тънък филм и по този начин елиминира силното търкане. По този начин се понижава високата температура, когато моторът работи, която допълнително износва частите и ги прави дефектни.

ФУНКЦИИ

  • увеличава товароносимостта на масления филм с до 75%
  • намалява износването до 43%
  • осигурява анти-корозионна защита
  • намалява триенето
  • не въздейства на уплътненията, гарнитурите и масления филтър
  • намалява разхода на гориво и масло с до 10%

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0018Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Long Life 6 в 1 – Фюлеринова добавка за масло, BAR-1216
5 (100%) 1 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Сипва се при смяна на маслото.

Опаковката е достатъчна за 6 литра масло (1:15).

Пробег: 15 000км.

Добавка за масло Бардал е съвместима със всички видове масла, независимо дали са синтетични или полусинтетични, която я прави годна за употреба за всякакъв вид автомобили, които работят с различен вид гориво – бензин, дизел, газ и други. Ако двигателят на вашата кола е подложен на голямо натоварване, използвате я постоянно и работи на високи обороти, то фюлеринова добавка Бардал е начинът, по който моторът ще запази всичките си качества за дълго време и ще бъде надеждно предпазен от износване, което се намалява до 43%.

Тази Бардал добавка за масло има и редица други предимства, които защитават двигателя – намалява се триенето между частите, избягва се корозията им и другите подобни негативни явления. В същото време според предоставените от специалисти за тази фюлеринова добавка мнения, не влиза в химична реакция и не влияе на гарнитурите и уплътненията и по този начин ги запазва здрави. Изследванията показват, че ако употребявате регулярно – на около 15 000 км. пробег, фюлериновата добавка за масло дизел на Бардал, разходът на масло и на горива ще намалее с до 10%.

Употребата на тази добавка за масло бензин е много лесна и се сипва, когато сменяте маслото. Една опаковка е достатъчна за около шест литра масло и се разрежда в съотношение 1:15.

Поръчайте бързо и лесно фюлеринова добавка за масло Bardahl от нашия сайт и ще получите продукта много бързо, чрез куриер, като заплатите. Цената на продукта е изключително конкурентна, а качеството му отговаря на всички национални, европейски и световни изисквания.

Поръчката става светкавично, а в сайта ни лесно ще се ориентирате за това, което търсите. Не се колебайте, когато става въпрос за защитата и удължаването на живота на двигателя на вашия автомобил. Доверете се на добавка за масло Бардал Long Life 6 в 1.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.