Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Bardahl – Добавка за почистване на радиатор на кола – BAR-1096

От: 16.50 лв.15.68 лв.

Цена 500 мл: 16,50 лв15.68

Цена 1 л: 27,10 лв25.75

Добавката за почистване на радиатор на автомобил Бардал може да се използва широко за предпазване на този важен автоелемент от бързо и прекомерно износване.

Тази добавка за почистване на радиатор премахва местата, които се създават с помощта на различните течности в автомобилния двигател като антифриз или масло, и по този начин предпазва радиатора от прекомерно затопляне като поддържа температурата относително ниска. Няма никакво значение от какъв материал е изработен радиаторът на автомобила ви – пластмаса или метал – Бардал, почистване на радиатор на кола ще работи безпроблемно и безотказно.

1 опаковка до 10 л. = 10000 км

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0022Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – Добавка за почистване на радиатор на кола – BAR-1096
5 (100%) 1 гласа

Това средство за почистване на радиатор на кола в течение на 15 минути след като се добави отстранява всички отлагания, които могат да навредят на охладителната система – всякакъв вид плаки, варовици и други образувания, които са попаднали в системата в резултат на работата на двигателя. Няма друг ефект, освен да предпазва и може да се използва в комбинация с всякакъв вид течности, независимо от вида на радиатора. Препоръчваме ви да използвате една опаковка от 10 литра добавка за около 10 000 км. пробег.

Предлагаме разфасовки от половин литър. Ако закупите две опаковки, получавате примамлива отстъпка от цената.

Не се колебайте и защитете радиатора на автомобила си от големите опасности, които го дебнат по време на работният му цикъл. По този начин ще защитите и целия мотор на колата си. Поръчайте бързо и удобно Bardahl добавка за почистване на радиатор онлайн и пазарувайте ефективно и модерно.

Доставката е светкавична и става чрез куриер на посочен от вас адрес. Заплаща се на място, а ако поръчката е на стойност над 100 лв., доставката е напълно безплатна. Доверете се на изпитаното качество и подобрете работата на двигателя, като съществено удължите неговия живот, когато използвате тази добавка за почистване на радиатор на автомобил. По този начин ще спестите средства от ненужни и скъпи ремонти.

ПРОМОЦИЯ ЗИМА 2020 - 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА + БОНУС ПОДАРЪК ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ С ВСЯКА ПОРЪЧКА ЗА ПОКРИВАЛО ЗА КОЛА! ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.