Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Промоция!

Hydraulic Valve Lifters Additive – добавка за поддръжка и почистване на хидравлични повдигачи, BAR-1022

25.00 лв. 23.75 лв.

Количество: 300 мл.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Добавка за хидравлични повдигачи

При нас можете да намерите висококачествената добавка за поддръжка и почистване на хидравлични повдигачи Бардал.

Bardahl Hydraulic Valve Lifters Additive се добавя към двигателно масло на колата. Тази добавка е специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели, което е от изключително значение за колата защото е известно, че тези части много често аварират поради различни причини.

Hydraulic Valve Lifter Additive премахва всякакви отлагания в каналите на повдигачите, които често задръстват самата система и я правят негодна за работа. Той пречиства всички механизми на повдигачите и по този начин им гарантира дълъг живот и безпрепятствена експлоатация. Професионалистите от бранша знаят, че когато повдигачът работи безотказно, автомобилът изпълнява своите задължения.

  • 1 опаковка за ≤ 6 л = намалява шума и чукането на студен двигател, добавя се след смяна на маслото.
  • Добавката Bardahl Hydraulic Valve Lifters Additive е съвместима с катализатори и филтри за твърди частици.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0027Категория: Производител: Bardahl
Hydraulic Valve Lifters Additive – добавка за поддръжка и почистване на хидравлични повдигачи, BAR-1022
5 (100%) 1 гласа

Ако използвате регулярно добавка за хидравлични повдигачи Bardahl, ще намалее значително шума от „чукането“ на повдигачите, когато палите автомобила още незагрял и механичните части, независимо от режима си на работа, ще се износват много по-трудно, което неимоверно удължава техния живот.

Тази добавка за хидравлични повдигачи е съвместима с всички видове хидравлични повдигачи, независимо от двигателя, стига повдигачите да не са механични. Тя може да се добавя във всички видове масло.

Една опаковка от добавката за почистване на хидравлични повдигачи се използва за около 6 литра моторно масло и се добавя след като маслото се смени. Това е напълно достатъчно за да се чувства хидравличните повдигачи на автомобила винаги във форма и да не дават дефекти точно когато не трябва.

Хубавото е, че Bardahl Hydraulic Valve Lifters Additive е съвместим с катализатори и филтри за твърди частици, които се сменят обикновено заедно с маслото.

Когато употребявате Бардал добавка за хидравлични повдигачи, вие си гарантирате добрата работа на двигателя и дълготрайното използване на автомобила. С негова помощ хидравличните повдигачи ще заработят още по-уверено и ще забравите за тяхната смяна или евентуален ремонт.

Можете да поръчате добавката за поддръжка и почистване на хидравлични повдигачи на Bardahl веднага, направо от нашия сайт на много изгодна цена. Ако покупката е на стойност над 100 лв., доставката е безплатна. Тя става чрез куриерска фирма на посочен от вас адрес. Поръчката и доставката са много лесни, а вие получавате безценна добавка, която ще оптимизира работата на колата. Доверете ни се и ще получите един висококачествен продукт, който ще използвате дълго време и той ще осигури добрата работа на двигателя на колата.

Ние предлагаме изключително изгодна оферта, която освен че е на конкурентна цена и с безупречно качество, повишава живота на автомобила и предпазва хидравличните повдигачи от преждевременно износване. С употребата на Бардал те ще получават всичко онова, от което се нуждаят за да бъдат чисти, да не се получават отлагания и да работят безотказно, да служат дълго и най-важното – да изпълняват предназначението си.

ПРОМОЦИЯ BLACK FRIDAY - ВСИЧКИ ПОКРИВАЛА ЗА КОЛИ С 40% ОТСТЪПКА ОТ 20.11 ДО 23.11.2020 ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА
Hello. Add your message here.