Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Добавки Бардал

Показване на всички 14 резултата

Оптималната работа на всеки автомобил се гарантират от най-разнообразни добавки, които се поставят в различните части на колата за да нормализират или подобрят работата на двигателя и да оптимизират потреблението на различните суровини, с които той работи.

bardahlПредлагаме на вашето внимание добавки Бардал – висококачествени и прецизни, които ще направят така, че вашата кола да заработи като нова. Те подобряват дейността на всички инсталации по автомобила, намаляват разхода на гориво и на масло и спомагат за това, частите му да издържат повече и да не се изхабяват.

Бардал добавка е факторът, който ще помогне да използвате колата си дълго време и да не се тревожите от това колко я натоварвате и какви километри пробег има. Добавки Bardahl са за всички части на колата.

Добавки на Бардал можете да намерите на изключително конкурентни цени въпреки много високото качество на самия продукт. Те нямат аналог в сегмента. Можете да се убедите само ако проучите различните за Bardahl добавки мнения на специалисти и на обикновени водачи, които са възхитени от добавките и ги използват постоянно.

Добавките на Бардал са предпочитани по целия свят

Ние предлагаме модерно пазаруване, което спестява средства и най-вече време. Ако посетите нашия онлайн магазин, ще се уверите, че нашият Bardahl каталог е много лесен и удобен за преглеждане и избор.

добавка бардалСамо за няколко минути ще можете да направите своя избор защото нашите продукти на Бардал са представени с добра визуализация и подробно са обяснени техните качества, за какво се използват и как ще повлияят на вашата кола.

Това ще ви улесни значително и ще направи изборът лесен. Поръчката, както и доставката стават светкавично. Вие получавате предпочитаната добавка Бардал чрез куриерска фирма на точния адрес, който сте заявили.

Ние можем да ви дадем напълно безплатна консултация по всички въпроси, които ви вълнуват относно използването на Bardahl добавки. По телефона или по интернет, ние ще откликнем веднага на вашите въпроси.

При нас ще намерите на отлична цена добавка Бардал, подходяща за бензин или дизел, които предотвратяват блокирането и корозията и смазва помпи-инжектори. С използването му, той отстранява водата дължаща се на конденза съдържаща се в горивото и предпазва системата за захранване като инжектори, помпа, карбуратор, благодарение на смазочните му качества.

Bardal улеснява паленето на студено. Избягва блокирането на инжекторите и помпите на системите под високо налягане като HDI, TDI, CDI и др. Ние препоръчваме използването на Bardahl при всяка смяна на горивния филтър защото чрез него се избягва образуването на ръжда и на отлагания и се възстановява ускоряването, стабилни ниски обороти. Този продукт се препоръчва от най-големите производители.

бардал добавка За да запазите двигателя на автомобила за по-дълго време, използвайте Бардал добавка. Това е универсалното предпазно средство за оптимизация на работата на всички части и елементи на автомобила. Чрез него се спират и предотвратяват без демонтаж течове от охладителната система.

Според всички мнения за добавки Бардал на специалисти, те предпазват от образуване на ръжда, котлен камък и корозия, устойчив е на налягане, вибрации и високи температури. Добавките на Бардал не влияят на маркучите, съединенията и металите. Те осигуряват отлична циркулация на течностите и предотвратяват прегряването на мотора. Имат незабавно действие и дълготрайност.

Това са уникални качества за всяка добавка, която я прави задължителна за използване и много подходяща за всякакъв вид автомобили на различна възраст и техническо състояние. Не се колебайте да подобрите работата на двигателя като използвате продукти на Бардал в представения в нашия сайт каталог.

Според всички мнения, Bardahl е продукт, който може да почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава коефициента на полезно действие на колата. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици.

bardahl добавки Предлаганите в нашия магазин продукти Bardahl на супер цена съдържат добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Той може да поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. Смазва и защитава инжекторите. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. Осигурява и по-нисък разход на гориво с до 10%. Премахва влагата от конденз в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии в биодизела.

Всички тези ефекти могат да се получат само с използването на добвка Бардал. Това е уникална възможност за вашия автомобил, защото по този начин ще спестите средства и ще си осигурите много действия само с един продукт.

В днешно време сигурността на автомобила, независимо дали се използва за лични и служебни цели е основна задача за всеки шофьор. С добавки Бардал на изгодна цена, можете да постигнете това без особени усилия.

Доверете се на нашия сайт и ще придобиете уникален продукт, който ще направи много добри и полезни неща за колата Ви. Нашият Bardahl каталог с добавки ще ви помогне за това и ще направи изборът лесен. Цялостната грижа за автомобила е грижа на добавка Бардал. Тези добавки ще направят така, че ще забравите за грижите с автомобила си и ще си осигурите сигурност и спокойствие, когато го използвате, независимо от сезона и от атмосферните условия.

Добавка Bardahl за промиване на двигатели – BAR1032
5 (100%) 3 гласа