Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Прозрачен протектор за седалка на кола Seat Back

От: 12.00 лв.

Цена за 1 бр: 12,00 лв

Цена за 2 бр: 20,00 лв

Протекторът за седалка на кола Seat Back предпазва предните седалки на автомобила от удари и замърсяване. Той се поставя бързо и лесно и ефективно може да запази задните седалки. Това става най-вече когато в автомобила пътуват малки деца. Те нанасят удари по задната част на седалките с обувките си, които често са замърсени и по този начин могат сериозно да ги увредят.

Протекторите за седалки са Seat Back произведени от висококачествени материали, които издържат на голям натиск. Прозрачен е на цвят и може много лесно да се измие, когато стане нужда. Когато го използвате спокойно можете да поставите краката си върху задната седалка без да се безпокоите, че можете да я зацапате. Това ще ви осигури комфортно пътуване дори на големи разстояния. По този начин пътят няма да ви измори и ще можете да си починете пълноценно.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0001Категория: Производител: Китай
Прозрачен протектор за седалка на кола Seat Back
5 (100%) 1 гласа

Протекторът за седалка за кола е идеалното решение за всяка ситуация по време на пътуването. Той ще го направи безпроблемно и удобно, ще запази предните седалки от замърсяване и ще ви осигури необходимия комфорт.

Протекторът за седалки се сгъва лесно  и може да се съхранява в багажника на автомобила без да заема място. Той е полезен, когато храните малко дете в колата. Ако го използвате няма да се притеснявате, че детската храна може да изцапа седалката при невнимателно движение или изпускане на храната. Същото се отнася и когато детето ви повръща при пътуване и остри завои. Задните седалки в този случай ще бъдат надеждно защитени, а протекторът може да се измие много лесно и да се използва отново.