Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Протектор за предна седалка на кола за деца

От: 15.00 лв.

Цена за 1 бр: 15,00 лв

Цена за 2 бр: 26,00 лв

Автомобилните протектори за седалки на кола предпазват от всякакви надрасквания и повреди. Те се слагат и отстраняват много лесно и гарантират здравината и перфектния външен вид на преднaтa седалкa на вашата кола. Когато пътувате на дълъг път, особено с малки деца на задните седалки, предните са подложени на риск от повреда. Малките деца често ги ритат с обувки и по този начин покритието им бързо се изхабява.

Осигурете си необходимия комфорт във вашия автомобил, който заслужавате, с протектор за седалка за кола. Когато той защитава автомобила ви, ще си спестите много средства и грижи по отношение на автомобилния интериор.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0006Категория: Производител: Китай
Протектор за предна седалка на кола за деца
5 (100%) 4 гласа

Ако използвате протектор за седалка на кола, тя ще бъде напълно защитена от обувките на малкото дете. По този начин ще запази за дълго време перфектния си външен вид и това ще придаде допълнителен лукс на вашия автомобил. Тези протектори се почистват много лесно и не се нуждаят от никакви допълнителни грижи. Те защитават седалките от надрасквания и повреди.

Ако ципът на задния джоб на дънките е повреден и има остри ръбове, при всяко сядане на шофьора тапицерията на седалката е подложена на риск. Автомобилния протектор а предни седалки не допуска те да бъдат повредени и по този начин Вие спокойно ще можете да се наслаждавате на сигурно и удобно шофиране.

Това е едно съвременно и същевременно практично и удобно средство за предпазване на предните седалки. С автомобилните протектори предните седалките на колата ще са надеждно защитени и ще могат да служат пълноценно дълги години без да се занимавате с претапициране.