Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 150 лв.

Органайзер за кола

Показване на всички 16 резултата

Подреждането на вътрешната част на всеки автомобил винаги е бил проблем за шофьорите,  когато се тръгне на далечен път, особено с деца. Ние предлагаме практични органайзери за кола, които ще сложат ред в купето и всеки един предмет ще си намери своето естествено място така, че да не пречи и да може да се намери бързо и лесно. Вещите винаги ще бъдат близо до вас и по всяко време ще знаете къде са скъпоценностите, документите или портмонето или портфейлът с парите. Използването на органайзер за кола ще ви вдъхне спокойствие и ще направи пътуването още по-приятно.

органайзер за колаВ нашия онлайн магазин можете да намерите голямо разнообразие от авто органайзери на много конкурентни цени. Ако закупите повече от един аксесоар ще получите и неустоима отстъпка. Нашите органайзери за коли са предназначени за всякакъв тип автомобили. Когато не се използват, просто могат да се поставят в багажника на колата, като няма да заемат много място.

Обикновено се закачат, лесно и сигурно, на задната част на предната седалка. По този начин ще са достъпни за всички пътуващи и лесно може да се вижда какво точно е сложено в тях. Различните ни модели органайзер за кола са с разнообразна вместимост и могат да побират различни предмети. Основната им цел е в тях да се слагат неща, които могат да се разлеят или да замърсят автомобила. С помощта на органайзери за кола това просто вече няма да се случва защото те се закрепват много сигурно, а бутилките с течности, бебешките храни или други лесно разсипващи се предмети вече ще намерят своето сигурно място.

Край на бъркотията в колата с качествен органайзер на изгодни цени

органайзери за колиПредлагаме органайзер за кола на изгодни цени. Поръчват се онлайн, което ще ви спести време за обикаляне по магазините и безкрайното избиране. С помощта на нашите органайзери за кола, вашето дете вече няма да зацапва задната част на предната седалка, когато е в столчето си. Предлагаме специален органайзер модел таблет или модел за деца, който не само ще побере доста вещи, необходими при пътуване с дете, но и ще забавлява детето по време на пътуването.

Органайзер за ван може да побере много обемни вещи защото е еластичен и разтеглив. Не се притеснявайте, ако се налага да носите със себе си по време на пътуването обемни книги или тетрадки. Те ще намерят своето естествено място в този органайзер за кола и няма да пречат, а в същото време ще бъдат лесно достъпни по време на цялото пътуване.

детски органайзер за колаМоделът лукс кидс ще задоволи и най-изтънчения вкус, когато става дума за детски органайзер за кола. Той е компактен, удобен и с перфектна визия. В него можете да сложите най-разнообразни вещи. Той приляга плътно до седалката и се слива по естествен начин с интериора на автомобила.

Ако желаете вашите дребни вещи като кутия за цигари, запалка, очила или портмоне да са винаги под ръка в колата ви предлагаме органайзер за кола мултиджоб. Той е много компактен и в него можете да съхранявате по-дребни, но важни предмети, които използвате постоянно. Том своето място ще намерят и мобилния телефон или санитарните кърпички.

Изберете нашите предложения за органайзер за автомобили и ще преоткриете удоволствието от пътуването и насладата от подредената кола.

Протектор за предна седалка на кола за деца
5 (100%) 4 гласа