Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Промоция!

Добавка Bardahl за промиване на двигатели – BAR1032

От: 15.00 лв.14.25 лв.

Цена 300 мл: 15,00 лв14.25

Цена 5 л: 105,00 лв99.75

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Чистият двигател, който не е замърсен от различните видове остатъци и отлагания по време на неговата работа, може да служи много по-дълго и качествено на автомобила и по този начин да не създава излишни проблеми на неговия собственик.

Предлагаме ви препарат за промиване на двигателя Bаrdhаl, с помощта на който системата за масло на колата ще бъде основно почистена, ще изчезнат всички видове налепи в мястото, където се съхранява моторното масло – картера.

Смазването на двигателя ще се подобри и няма да се допуска корозия. По този начин частите на двигателя няма да се износват бързо и ще могат да ви служат дълго време. Тази добавка Бардал осигурява цялостна защита на всички триещи се части от двигателя на колата и им гарантира дълготрайност в експлоатацията.

ВНИМАНИЕ!

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ автомобила в експлоатация и не допускайте двигателят да работи със скорост, по-голяма от скоростта на празния ход през цялото време, докато действа препаратът за промиване на двигателя!
Използване: На всеки 15 000 км.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0025Категория: Производител: Bardahl
Добавка Bardahl за промиване на двигатели – BAR1032
5 (100%) 3 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Уверете се, че обемът на картера е достатъчен за наливане в него на около 300 мл. от препарата. Ако е необходимо източете излишното старо масло.

Пуснете двигателя и го загрейте до нормалната работна температура. Налейте от препарата в двигателя и оставете да поработи на празен ход около 15 минути. След тази процедура източете старото масло и налейте ново.

Средството за промиване на двигателя Bardhal, премахва всякакви видове налепи, колкото и плътни да са те, почиства различните елементи на мотора, които могат да се запушат, като разнообразните канали и подобни отвори и подобрява движението на течностите в мотора и най-вече на маслото, което вече ще може да циркулира безпрепятствено.

Препаратът помага много ефективно за почистване всички видове елементи на двигателя, като удължава техния живот и ги защитава от корозия или запушване, вследствие на получаването на различни видове отлагания при работата на мотора. Това е много ефектна добавка, която решава веднага проблемите ви с неефективната работа на двигателя в следствие на различните запушвания на по-податливите на това части.

Когато използвате тази добавка Бардал, двигателят започва да работи по-плавно и методично, налепите се отстраняват и вече няма какво да му пречи на нормалното функциониране. Всички характеристики на мотора, които са залегнали в началните му качества се възстановяват напълно и коефициента на полезно действие е като на нов автомобил. Ще усетите как разхода на гориво пада в резултат на по-ефективната работа на всички елементи от двигателя, а намалява и разхода на всички останали компоненти, като моторното масло например.

Когато използвате препарат за промиване на двигатели на Бардал е необходимо да имате предвид, че автомобилът не бива да се използва в експлоатация, а двигателя да работи с висока скорост. Това важи през цялото време, когато действа препаратът и двигателят се промива. Ние ви съветваме да използвате добавката на всеки 15 000 километра пробег на колата, което е напълно достатъчно за ефективната защита. Важно е също така да знаете колко масло има в картера и ако се налага да източите малко от него за да може обемът му да поеме около 300 мл. от препарата.

След това е необходимо единствено да пуснете двигателя и той да се загрее до нормалните си температурни стойности. Моторът трябва да работи поне 15 минути след като налеете добавката Бардал.

Задължително е след това да източите старото масло и да го смените с ново. По този начин моторът вече е промит, не са останали отлагания и нагаряния и всяка негова част ще работи по-леко и по-ефективно. Не се двоумете да поръчате от нашия сайт препаратът за промиване на двигатели Бардал на една уникална цена.

Ще го получите на точно определен от вас адрес, чрез куриерска фирма. Онлайн пазаруването, което ви предлагаме ще ви спести много време и обикаляне, а насреща ще получите висококачествен продукт, който ще промени двигателя на автомобила, ще го направи по-ефективен, тих и икономичен – мечтата на всеки шофьор.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive