Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Промоция!

Bardahl – добавка за спиране течове в радиатора – BAR1099

От: 16.50 лв.15.68 лв.

Цена 500 мл: 16,50 лв15.68

Цена 1 л: 25,60 лв24.32

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Спира и предотвратява течове от охладителната система и радиатора без демонтаж.
  • Устойчив е на налягане, високи температури и вибрации.
  • Предпазва от корозия, образуване на ръжда, котлен камък и други.
  • Действа незабавно и е с дълготраен ефект.
  • Осигурява перфектна циркулация на течностите и предпазва мотора от прегряване. Не влияе на маркучите, металите и съединенията.

ВНИМАНИЕ!

Ако вашето превозно средство е с пробег над 80 000 км., от Bardahl съветват да се извърши почистване с Bardahl – Препарат за почистване на радиатор -1096 преди да ползвате довбавката Bardahl – Спиране на течове на радиатори-1099!

1 флакон обработва до 10 л. охладителна течност.

Продуктът е съвместим с всички видове превозни средства, всички видове радиатори (алуминиеви или пластмасови, както и с всички видове охлаждащи течности и антифризи Универсален, Тип С, Тип D!

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0021Категория: Производител: Bardahl
Bardahl – добавка за спиране течове в радиатора – BAR1099
5 (100%) 2 гласа

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Проверете нивото на охладителната течност и ако е необходимо долейте! Задължително е охладителната система да е добре обезвъздушена!

Разклатете енергично флакона!

При отопление на максимално положение, изгасен и топъл двигател, налейте бавно флакона в радиатора или разширителния съд.Стартирайте двигателя на ниски обороти за 15 минути.

Предлагаме ви висококачествена добавка за спиране течове в радиатора Бардал, която оптимизира работата му и го направи безопасен.

Този наистина изключителен препарат спира и предотвратява течове от охладителната система на колата, без да се налага радиатора да се сваля, което коства много време излишни разходи. По този начин си осигурявате спиране на теч от радиатора сигурно, бързо и лесно, дори и от непрофесионалисти. Добавката не позволява в радиатора да се образуват различни отлагания, да корозира и да има котен камък или различни видове ръжда.

Добавката на Бардал за спиране на течове от радиатори оптимизира цялостно работата на тази част на автомобила елиминира вибрациите и го предпазва от високите температури.

Тази добавка не влиза в химическо взаимодействие с останалите елементи на охладителната система като маркучи и други съединения. Когато се налее, действа незабавно и може да предпазва радиатора много дълго време. Осигурява оптимална циркулация на всички течности, които преминават през охладителната система на колата, като не позволява различните части да се запушват.

В зависимост от това какъв е пробегът на автомобила ви, е необходимо да направите предварително почистване с препарат за почистване на радиатор, особено ако колата вече има изминати над 80 000 км.

Предлагаме ви разфасовки от добавката на Бардал за спиране на теч от радиатора с вместимост 500 мл., което е достатъчно да обработи 10 литра охладителна течност.

Това е един универсален продукт, който е съвместим с всички видове двигатели и типове превозни средство, всякакви видове радиатори, независимо от материала, от който са произведени – алуминий или пластмаса. Няма никакво значение какъв вид охлаждаща течност използвате – добавка за спиране течове в радиатора Bardahl ще се справи великолепно и може да се прилага на всеки вид антифриз.

Тази добавка на Bardahl се прилага и използва много лесно. Първо е необходимо да проверете нивото на охладителната течност. Ако е необходимо, ще трябва да долеете още. Задължително е охладителната система да е добре обезвъздушена. При изсипване флаконът трябва да се разклати добре, за да може сместта да стане хомогенна, особено ако дълго време е стояла на едно място. След това добавката Бардал за спиране на теч от радиатора се налива бавно, но двигателят трябва да е изгасен и още топъл. Необходимо е 15 минути след наливането на добавката за спиране на течове на радиатори Bardahl, двигателят да поработи на ниски обороти около 15 минути.

Можете лесно и бързо да се възползвате от това невероятно предложение, като поръчате добавката Бардал за спиране течове в радиатора от нашия сайт на една изключителна цена, която ще ви изненада приятно. Не се колебайте да ни потърсите за мнение или коментар за добавката на сайта или на посочените там телефони.

Ние гарантираме коректност, високо качество на продукта и цена без компромиси. Доставката става бързо и удобно на предварително заявен от вас адрес чрез куриерска фирма. Ако поръчате за сума над 100 лв., доставката е за наша сметка. Побързайте да се уверите в качеството на добавките Бардал за спиране на теч от радиатора и завинаги ще ги използвате, защото те ще помогнат на вашия автомобил, увеличават живота на двигателя и го правят максимално ефективен и работоспособен.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive