Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Промоция!

Bardahl Diesel Combustion добавка за дизел (BDC) – повишава КПД – BAR1200

От: 15.90 лв.15.11 лв.

Цена 125 мл: 15,90 лв15.11

Цена 1 л: 38,90 лв36.96

Цена 5 л: 154,90 лв147.16

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Добавка за дизел Bardahl BDC почиства и повишава коефициента на полезно действие на мотора, подобрява работата на различните елементи и не позволява да корозират и да се задръстват. По този начин проводимостта на горивото става оптимално и двигателят работи ефективно и безотказно. Когато използвате добавката Бардал БДЦ, горивото се изгаря без никакъв остатък, което повишава живота на двигателя и го прави много ефективен. С него вредните емисии значително намаляват и колата става екологично чиста.

Bardahl Diesel Combustion е добавка за дизел, която удължава живота на всички елементи, които отговарят за горивната система на колата – филтри, различни маркучи и целия мотор. Бардал BDC елиминира вътрешните отлагания в най-податливите на това системи на колата и по този начин предпазва от запушване онези елементи, които впръскват гориво в двигателя.

По този начин  употребата на Bardahl BDC Diesel прави двигателя ви като нов, оптимизира работата и го предпазва от запушване и повреди. Дюзите му са винаги чисти, а това е гаранция за неговата правилна работа. Горивото се впръсква равномерно и фино, подобрява се изгарянето му и частите на колата работят нормално.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0019Категория: Производител: Bardahl
Bardahl Diesel Combustion добавка за дизел (BDC) – повишава КПД – BAR1200
5 (100%) 1 гласа

ПРЕДИМСТВА НА ДОБАВКА ЗА ДИЗЕЛ БАРДАЛ

Употребата на Bardahl BDC, предлаган на супер цена, осигурява:

  • Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му.
  • Предотвратява въглеродните отлагания и осигурява по-чисто изгаряне.
  • Смазва и защитава инжекторите (test H.F.R.R.).
  • Намалява изпусканите вредни емисии.
  • По-нисък разход на гориво с до 10%.
  • Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне.
  • Предотвратява образуването на бактерии в биодизела.
  • Премахва образуваната в резервоара влага от конденз.
  • Предпазва горивото от замръзване.
  • Предпазва от оксидация (ASTM D2774) и корозия (ASTM D665).

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Дизел Зима – 1 л. BDC Bardahl за 500 л. дизел

Дизел Лято – 1 л. BDC Bardahl за 1000 л. дизел

Ползвайте преди зареждане с гориво. Третирайте при външна температура не по-ниска от 5°C.

Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ BARDAHL BDC:

Бардал добавка за дизел подобрява работата на различните елементи в горивната система и не допуска отлагания в нея. В много случаи, когато се използва добавката BDC Bardahl, разхода на дизелово гориво се намалява значително. Предпазва горивото от замърсяване и проникване в него на нежелани елементи, което оптимизира работата на двигателя и прави колата по-мощна и по-икономична. Горивото се изгаря без остатък, което е много щадящо за автомобила и намалява корозията в различните му системи.

Добавка Бардал за дизел БДЦ защитава резервоара на колата, като не допуска конденз и проникването на вода в горивото. Предпазва от различни други негативни явления, като проникването на бактерии и различни замърсявания в горивото, като и осигурява цялостна поддръжка на горивната система на вашата кола.

В зависимост от сезона, можете да добавяте през лятото по един литър Bardahl добавка за дизел на един тон гориво и същата пропорция от добавката през зимата за 500 кг. гориво, заради ниските температури и спецификата на дизеловите двигатели в това положение.

Добавка за дизел Bardahl BDC се използва много лесно. Необходимо е само да го използвате, когато температурата на въздуха е над 5°C. Ако горивото, с което зареждате колата си е наистина качествено, добавката БДЦ Бардал е изключително полезна и работи безотказно.

Удължете значително живота на колата си, като използвате добавка за дизел BDC. Поръчайте още сега от нашия онлайн магазин, бързо и удобно. Там е описано подробно кои са стъпките при поръчка и получаване. Необходимо е само да посочите точен адрес и куриерът още на следващия ден ще ви достави продуктът Бардал БДЦ на топ цена. При поръчка от над определени количества ще получите неустоими отстъпки.

Направете комплимент на автомобила си, независимо от неговата възраст и състояние. С добавка за дизел Bardahl BDC (Bardahl Diesel Combustion), колата Ви ще заработи като нова.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive