Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Щипка за очила

От: 14.00 лв.

Цена за 1 бр: 14 лв

Цена за 2 бр: 24 лв

Размери: д/ш/в: 10/3.5/4.2 см.

Характеристики:

  • Щипката се прикрепя към сенника без да пречи на изгледа на водача
  • Регулира се и е подходящ да държи всички модели очила
  • Лесно поставяне
  • Предпазва стъклата на очилата без да ги драска
  • Красив дизайн от материал с въглеродни влакна
  • Моделът разполага в единия си край с щипка за дебитни карти

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2019Категория: Производител: Китай
Щипка за очила
5 (100%) 2 гласа

По време на шофиране, особено, когато пътувате срещу слънцето, очилата са задължителен атрибут за всеки шофьор. Често обаче те не са на нужното място в колата точно когато ви потрябва. За да се отървете от досадното търсене из автомобили и да не се налага да спирате за да си намерите слънчевите очила, ние предлагаме практично решение, с помощта на което ще знаете къде се намират вашите очила във всеки един момент. Щипката за очила е идеалният вариант за вашата кола. С нейна помощ винаги ще знаете, че вашите очила се намират на точно определеното място.

Тя се поставя определено на предното стъкло до огледалото за задно виждане и по този начин винаги ще можете да сложите очилата си с едно движение. Щипката е малка и елегантна и може да бъде поставена навсякъде в автомобила, стига да ви е удобно. Очилата се поставят сигурно и удобно на щипката и се предпазени от счупване и изгубване. Много е неприятно, когато шофирайки, очилата изчезнат и се наложи да спрете колата и дълго да ги търсите под всяка седалка.  Ако имате щипка за очила всички тези неприятности ще бъдат избегнати.

Щипката за очила са изработени от много качествени материал и и тя много трудно се чупи. Този продукт е много компактен и може да се съхранява навсякъде в салона на автомобила без да пречи. Можете да го сложите в „жабката“ или просто да стои закачена, там където ви е удобно. На тази щипка можете да съхранявате в колата и други ценни вещи, които трябва да наблюдавате постоянно. На щипката можете да закачите дебитната карта, портфейла или торбичка с различни ценности. Това е ценен помощник за всеки шофьор и задължителен аксесоар за всеки автомобил. Щипката улеснява живота по време на път и гарантира сигурност за ценните ви вещи по време на пътуването.

Цвят

черно/сребърно, черен/златист

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive