Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Комплект 4 бр. чанти за съхранение на гуми

59.00 лв.

Цвят: червено-черен

Характеристики:

  • Дръжки, за по-лесно носене, които могат да се регулират
  • Отличителни знаци, обозначаващи за коя гума е всяка чанта
  • Материал: полиестер, който се чисти много лесно
  • Подходящи и за SUV
  • За гуми с диаметър по-малък от 80 см.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2032Категории:, Производител: Китай
Комплект 4 бр. чанти за съхранение на гуми
5 (100%) 1 гласа

Надеждното съхранение на автомобилните гуми е от голямо значение за удължаване на живота им и съхраняване на експлоатационните им качества. Необходимо е те да се съхраняват в специални опаковки и калъфи за да запазят здравината си и да са надеждни при използване. Най-доброто решение за тяхното съхранение е чантата за гуми. Тя е много практична, лека и удобна. Снабдена е с дръжка, с помощта на която гумата лесно може да се пренася на различни разстояния. Тази чанта е много здрава и се къса изключително трудно.

Поставянето на гумата в нея е безпроблемно. Тя е снабдена с цип и формата и наподобява визията на съответната автомобилна гума. Попаднала веднъж  в калъфа, гумата вече е защитена от всякакви влияния и може да остане там дълго време без да промени качествата си. Това важи и за летните гуми, които се съхраняват през зимата, често пъти във влажни и студени помещения, и за зимните гуми, които се съхраняват през лятото, когато не са необходими при много високи температури.

Когато автомобилните гуми се съхраняват в тези специални чували с дръжка, тяхното транспортиране е много лесно. Те винаги могат да ви бъдат под ръка, грижливо подредени една върху друга в чантите за гуми. Независимо къде ги съхранявате, ако гумите са поставени в специалните чанти, те се чувстват добре и запазват качествата си. Съхранението на гумите в специални калъфи е модерният вариант за запазване на качествата им и всеки сериозен и отговорен автолюбител е длъжен да се снабди с тях.

Гумата е основен елемент на автомобила и е задължително тя да бъде в отлично състояние за да се е налице сигурността на пътуващите. Чантата за гуми гарантира това. Тя е задължителният протектор на вашите гуми, когато те временно не са ви необходими и е нужно да ги съхранявате някъде. С този калъф / чанта вие ще се чувствате сигурни за вашите гуми и ще можете винаги да ги използвате безпроблемно.

Цвят

Червено-черен

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive