Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Универсални закачалки за кола

От: 8.00 лв.

Цена за 1 бр: 8,00 лв

Цена за 2 бр: 14,00 лв

Ако желаете да използвате оптимално всяка свободна площ в автомобила, имате нужда от закачалките за кола Hooks. Това е много практичен и икономичен вариант за закачване на всякакви предмети. По този начин ще намерите точното място на обемни предмети, които в противен случай няма къде да поставите. Тези закачалки се монтират много лесно върху металните елементи на горната част на предната седалка. Когато не се използват, не заемат никакво място, поставят се много удобно и по този начин не могат да наранят никого.

Предлагат се в два класически цвята – бял и черен и по този начин по естествен начин се вписват в интериора на автомобила. Тези закачалки за кола са много издръжливи, изработени са от висококачествени материали и на практика не могат да бъдат повредени. На тях може да се закачи всичко, което е подходящо за това.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0031Категория: Производител: Китай
Универсални закачалки за кола
5 (100%) 2 гласа

Закачалките ви осигуряват спокойствие, когато пътувате на дълъг път и се налага да натоварите автомобила с много багаж. На тях можете да закачите ръчна чанта, найлонова торба или закачалка за дрехи. По този начин те няма да се измачкат и ще запазят перфектния си вид. Тези закачалки са наистина оптималния вариант за закачване на обемни торби и чанти и ще ви осигурят нужното пространство в багажника на автомобила.

Универсалната закачалка за кола Hooks е необходимият аксесоар, с който спестявате много място във вашата кола и можете да използвате пълноценно пространството в купето. По този начин си осигурявате комфорт по време на пътуването и можете да намерите място и на най-обемния багаж.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive