Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Поставка за телефон за кола

10.00 лв.

Поставка за телефон за кола модел Pad е изключително удобен и нужен автоаксесоар за всеки шофьор. С негова помощ винаги ще можете да наблюдавате мобилното си устройство и телефонът винаги ще ви е под ръка. По този начин, когато кормувате няма да изпитвате неудобство да търсите мобилния си телефон когато звъни или пък да нарушавате правилата за безопасност при пътуване. Поставката за телефон може много лесно да се прикрепва на всякаква повърхност и да се поставя точно в тази част на автомобила, където ви е най-удобно.

Количество:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0029Категория: Производител: Китай
Поставка за телефон за кола
5 (100%) 1 гласа

Тя е универсална и може да се използва за всички марки и модели мобилни телефони, независимо от големината им. С неговото използване си осигурявате комфорта и надеждността по време на дългото пътуване и безпроблемно ще можете да провеждате разговори без риск. Поставката за телефон Pad има модерна визия и е изработена от висококачествени материали. Ще можете да я използвате дълго време и тя надеждно ще съхранява вашия мобилен телефон. Поставката прилепва плътно към повърхността и не е застрашена от падане. По този начин телефонът винаги ще бъде на сигурно място и на постоянното му търсене по джобовете и чантите по време на пътуване ще се сложи край.

Ако си осигурите поставката за телефон, вашият автомобил ще стане още по-приятно място. Вие винаги ще знаете къде се намира мобилния и ще можете да го използвате още по-пълноценно. Ще експлоатирате всичките му функции, ще го използвате за навигатор и спокойно и удобно ще можете да наблюдавате маршрута на пътуването, когато той е поставен на поставката за телефон Pad.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive