Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Подложка за детско столче с джобове

От: 33.00 лв.

Цена за 1 бр: 33 лв

Цена за 2 бр: 59 лв

Характеристики

  • Цвят: черен.
  • Размер: 101см x 45см.
  • Подходяща за всички автомобилни седалки.
  • Предпазва от петна тапицерията на колата.
  • Изработена от нехлъзгащ се материал.
  • Удобни джобове за съхранение на най-важното.
  • Подходящ за бебешки и детски столчета.
  • Поставя се между седалката и детското столче.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:2080Категории:, Производител: Китай
Подложка за детско столче с джобове
5 (100%) 1 гласа

Пътуването с автомобил с малко дете на по-дълго разстояние понякога е свързано нерядко с неприятни моменти. Чести са случаите, когато детето, поставено в детското столче за пътуване се напишква или повръща, особено ако пътят е планински и с много завои. Това води до замърсяване на столчето, а е известно, че то се почиства доста трудно. Едно от практичните решения в тези моменти и подложката за детско столче, която ще поеме всички тези неприятности и ще ви спести доста грижи и главоболия. Подложката се поставя между тялото на детето и самото детско столче. По този начин тя ефективно го предпазва от намокряне и замърсяване от всякакъв вид.

Тази подложка е много добро решение за бебета или много малки деца, когато им се налага да пътуват с автомобил в продължение на часове, а честото спиране не е много удобно или в някои случаи дори невъзможно. Тя може да осигури на родителите спокойствие и да ги направи уверени по време на пътя. Тази подложка е универсална и пасва съвсем спокойно на всякакъв вид детски столчета за кола, а възрастта на детето е без значение. Може да се поставя на различни плоскости, дори и направо върху гарнитурата на автомобила. Независимо от това тя винаги изпълнява задачата, за която е поставена – да гарантира чистотата в автомобила и да остави сухи седалките.

Подложката е произведена от висококачествени материали и се почиства много лесно. Поставя се на детското столче много бързо и не е задължително да се закрепва по специален начин. С този продукт ще си гарантирате едно наистина спокойно пътуване, независимо от възрастта на децата ви. Ще сте сигурни, че те няма да изцапат автомобила, независимо от ситуацията. Постелката е ергономична и много удобна, на нея детето може са да седи без никакъв проблем и тя придава допълнителна мекота и комфорт, особено при продължително пътуване. По този начин малките деца го понасят леко и безпроблемно.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive