Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Залепващ джоб

От: 6.50 лв.

Цена за 1 бр: 6,50 лв

Цена за 2 бр: 11,00 лв

Размер на джоба: 15 см дължина и 8 см височина.

Може да се залепва навсякъде с помощта на двойно лепящото тиксо. Подходящ за телефон, цигари, портмоне и други дребни неща.

Залепващият джоб за кола, който предлагаме е един от практичните автоаксесоари за събиране на всички по-дребни вещи от Вашия автомобил на едно място. По този начин по време на пътуването, вие много лесно ще можете да намирате всичко, което Ви трябва без безкрайно търсене.

Този джоб може да се поставя практически навсякъде в автомобилното купе, като се поставя с помощта на двойно лепящо тиксо. Той е здрав и надежден и в него можете да поставяте всичко.

Когато пътувате с малки деца е много добро решение за събиране на предметите от първа необходимост за детето и неговите санитарни материали. Вече няма да се чудите къде да търсите портмонето или портфейла си, цигарите и запалката и ли слънчевите очила.

В залепващия джоб за кола тези предмети вече ще намерят своето сигурно място и винаги ще знаете къде са. Изберете от нас перфектното решение за събиране на дребни вещи във вашия автомобил – залепващия джоб за кола.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0035Категория: Производител: Китай
Залепващ джоб
5 (100%) 1 гласа

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive