Обадете ни се

0886 86 36 06

Безплатна доставка

При покупка над 100 лв.

Възглавница за кола

От: 13.00 лв.

Цена за 1 бр: 13,00 лв

Цена за 2 бр: 21,00 лв

Когато пътувате с деца на дълъг път винаги се налага те да дремнат и в този случай може да възникне проблем. Затова най-правилното решение в този случай е възглавницата за кола за деца. Тя се закрепва за обезопасителния колан и е много удобна за спане в колата. Възглавницата е изключително мека и удобна и наистина може да осигури спокоен сън на Вашето дете по време на дългото пътуване. По този начин то ще го приеме по-лесно и няма да създава обичайните грижи, които се случват, когато децата пътуват дълго време.

Количество:

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Форма за бърза поръчка

Моля, попълнете своите имена и телефон, и наш консултант ще се свърже с вас за обработка на поръчката ви!

Желан продукт:

Имена

Код на продукта:0030Категория: Производител: Китай
Възглавница за кола
5 (100%) 1 гласа

С помощта на тази възглавница можете да си осигурите спокойствие и комфорт по време на пътуването и да гарантирате нормалния и пълноценен сън на вашето дете. С нейна помощ то ще забрави натоварването по време на път и ще се отпусне спокойно в колата. Това важи за всеки, който не приема добре дългото пътуване и не може да издържа изминавайки продължителни разстояния с автомобил. Когато детето ви заспи спокойно, ще имате възможност да изминавате по-дълги разстояния без да спирате. Именно в това се корени основното удобство на този аксесоар за кола.

Детската възглавница за кола е изключително необходим аксесоар за гарантиране на комфорта по време на дългото автопътуване. С нея пътят минава незабелязано и леко, а вашето дете наистина може да си осигури пълноценна почивка пътувайки.

Възглавницата е подходяща за деца от всички възрасти, тя може да се поставя навсякъде в колата, където детето може да се почувства комфортно с нея. Произведена е от качествени материали, като са спазени всички изисквания на националното и европейското законодателство.

PokrivaloZaKola.bg Всички права запазени © 2018 | Изработка на сайт от SEO Interactive